Keystone logo

The Los Angeles Film School

A logo

Invoering

The Los Angeles Film School , gelegen in het hart van Hollywood, is sinds 1999 de community en haar studenten ten dienste. Deze geaccrediteerde, VA-erkende instelling biedt carrière gerichte Bachelor of Science graden in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business en Animatie ; evenals Associate of Science-graden in muziekproductie, audioproductie en film . De faciliteiten omvatten het historische RCA-gebouw, 6363 Sunset Boulevard, en de school biedt haar studenten toegang tot dezelfde apparatuur die wordt gebruikt door professionals in de industrie. De Hollywood Reporter noemde The Los Angeles Film School 'een van de best uitgeruste privé-leercentra in het land'. The Los Angeles Film School faculteit van entertainmentprofessionals van The Los Angeles Film School heeft credits verdiend voor een aantal grote films, videogames en albums. Afgestudeerden van de school hebben gewerkt aan GRAMMY® en Oscar® genomineerde en bekroonde projecten. Alumni hebben prijzen ontvangen op filmfestivals wereldwijd en multi-platina albums ontworpen. "We ademen niets dan trots uit als we spreken over onze afgestudeerden, hun vele onderscheidingen en prestaties zijn het resultaat van het harde werk en onze toewijding van onze studenten", zegt Diana Derycz-Kessler, President en CEO van The Los Angeles Film School . Ga voor meer informatie over The Los Angeles Film School naar: www.lafilm.edu of bel 323.860.0789. De Los Angeles Film School "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" The Los Angeles Film School "/>

ONZE GESCHIEDENIS

In het voorjaar van 1999 richtte een groep Hollywood-professionals de Los Angeles Film School op . Hun doel was om een ​​instelling op te zetten waar veteranen uit de industrie hun kennis van filmproductie kunnen delen met een nieuwe generatie filmmakers. alt = "De Los Angeles Film School breidde haar aanbod in 2004 uit met de toevoeging van het opname-ingenieurscertificeringsprogramma van de Los Angeles Recording School. Tegenwoordig biedt de school associaten en bachelors in meerdere disciplines in de entertainment- en media-industrie, inclusief animatie, spel , entertainment, film, muziekproductie en opnamekunsten.

ONZE MISSIE

De missie van The Los Angeles Film School is om studenten te inspireren met een inventieve onderwijsmethode die zich concentreert op voorbereiding op carrièremogelijkheden in de entertainmentindustrie. We doen dit met een curriculum dat technische kennis integreert met artistieke verkenning en creativiteit, onderwezen door een staf van professionals uit de industrie. Ons onderwijs wordt geleverd door middel van reflectieve lesmethoden en hands-on leren in het hart van Hollywood, de entertainmenthoofdstad van de wereld. Onze programma's zijn ontworpen om ambitieus talent onder te dompelen in industriële praktijken en de huidige technologieën, waardoor ze hun individuele stemmen kunnen ontdekken door middel van samenwerking en hun carrièredoelen in de entertainmentindustrie kunnen realiseren.

ONZE CAMPUS

De campus beslaat momenteel meer dan 250.000 vierkante meter aan ruimte in het hart van Hollywood, Californië met instructiefaciliteiten in het historische RCA-gebouw (6363 Sunset Boulevard), het iconische Ivar-theater (1605 Ivar Avenue), de opnamestudio's voor professionele kwaliteit in Los Angeles Recording School (6690 Sunset Boulevard) en het hoofdkantoor op 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Locaties

  • The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Vragen