Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Invoering

ISEG, Lisbon School of Economics & Management van de Universidade de Lisboa (Universiteit van Lissabon) is het meest prestigieuze college voor management en economie in Portugal.

ISEG is geaccrediteerd door de Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), een onderscheiding van slechts 5% van de business schools in de wereld, en haar programma's worden erkend door vele gereputeerde internationale entiteiten.

De Academic Ranking of World Universities (ARWU) van 2019, die jaarlijks de 500 beste universiteiten wereldwijd presenteert, plaatst de Universiteit van Lissabon nationaal op de 1e plaats, wereldwijd op de 151e plaats.

De Universiteit van Lissabon is de grootste en toonaangevende universiteit van Portugal, een van de grootste universiteiten van Europa, en verwelkomt jaarlijks bijna 15.000 internationale studenten uit meer dan 100 landen.

Momenteel studeren er meer dan 50.000 studenten aan de universiteit.

De kwaliteit van onderzoek, innovatie en cultuur van de universiteit trekken een toenemend aantal internationale talenten aan die projecten willen ontwikkelen op het hoogste niveau met de onderzoekseenheden en groepen.

Waarom voor ISEG kiezen?

ISEG, Lisbon School of Economics & Management van de Universidade de Lisboa is het meest prestigieuze college voor management en economie in Portugal.

De Universidade de Lisboa is de grootste en toonaangevende universiteit in Portugal. De Shanghai Ranking 2019, officieel bekend als de "Academic Ranking of World Universities (ARWU)", die jaarlijks de 500 beste universiteiten wereldwijd presenteert, plaatst de Universiteit van Lissabon nationaal op de eerste plaats, wereldwijd op de 151ste plaats.

Looking out over Alfama, Lisbon

Het ISEG International Program of Doctor of Business Administration Studies (iDBA) is een toegepast onderzoeksprogramma dat tot doel heeft studenten voor te bereiden op het gebied van strategie en organisatiebeheer, en geavanceerde onderzoeksvaardigheden te bieden om managementonderzoek en -praktijk in organisaties te verbeteren.

Het combineert excellentie in onderzoek met de beroepspraktijk.

Locaties

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Vragen