Keystone logo
MAS Education Institute Doctor of Philosophy (Ph.D) in International Business Management
MAS Education Institute

Doctor of Philosophy (Ph.D) in International Business Management

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het hoofddoel van de Ph.D. in International Business Management- programma in Lincoln University College is om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een loopbaan in onderwijs en onderzoek op universitair niveau en voor verantwoordelijke posities in het bedrijfsleven en de overheid en de student een goed conceptueel begrip te bieden van een reeks onderzoeksinstrumenten. Dit zal hun begrip van de ethische kwesties die betrokken zijn bij onderzoek en onderwijs vergroten en het bereiken van de hoogste normen in de professionele omgeving bevorderen.

PROGRAMMA DOEL

Het programma heeft tot doel studenten geavanceerde kennis te bieden in de theorie en praktijk van managementstudies met het concept van onderzoekswerk, hen voor te bereiden op het oplossen van kritische problemen, besluitvorming over verschillende situaties en verantwoordelijkheden in de loop van hun werk door gekwalificeerde managementprofessionals op managementniveau om managementwerk in hun specialiteit te ondersteunen. Het programma heeft ook tot doel studenten te ontwikkelen en voor te bereiden met onderzoekskennis en aanleg die nuttig is voor industriële behoeften.

DUUR VAN HET PROGRAMMA

Voltijdsduur: 36 maanden.

Deeltijdsduur: 48 maanden.

INZET- EN TOEGANGSVEREISTEN

JANUARI

MEI

SEPTEMBER

Een Masters degree (Niveau 7, KKM) door de Higher Education Provider (HEP) Senaat aanvaard; of OA-niveau - Geslaagd in min 2 vakken of.

Andere kwalificaties gelijkwaardig aan een masters degree

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen