Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Invoering

De Ondernemersschool ®

De Management Center Innsbruck koppelt het beste uit wetenschap, economie en advies aan het unieke concept van een internationale Entrepreneurial School ® . Opgericht in 1995/96 als een steunpilaar van het unieke Innsbruck Open University-concept, heeft Management Center Innsbruck een toppositie verworven in het internationale landschap van het hoger onderwijs.

Tegenwoordig waarderen meer dan 3.400 studenten, 1.000 docenten, 276 partneruniversiteiten van over de hele wereld, en talloze afgestudeerden en werkgevers zeer wat de Entrepreneurial School ® te bieden heeft. In het kader van het concept "Comprehensive University Innsbruck" streeft de MCI ernaar gemotiveerde mensen, die hun toekomst willen opbouwen door middel van doelgerichte permanente educatie, te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. MCI biedt graduate, non-graduate en post-graduate educatieve programma's van de hoogste standaard aan senior en junior managers van alle managementniveaus en branches.

De programma's van MCI richten zich op alle niveaus van de persoonlijkheid en omvatten state-of-the-art kennis uit de wetenschap en praktijk die relevant zijn voor het bedrijfsleven en de samenleving. Als internationaal georiënteerd informatie- en communicatiecentrum staat MCI open voor nieuwe perspectieven, methoden en projecten. Constructieve dialoog en coöperatieve ontwikkeling van interdisciplinaire competenties zijn twee van de pijlers van onderwijzen en leren bij MCI. MCI ondersteunt het concurrentievermogen van organisaties en beïnvloedt de professionalisering van het bedrijfsleven, bestuur, politiek en cultuur. Toegepast onderzoek en ontwikkeling worden bij MCI bijzonder gewaardeerd voor het versterken van innovatie in lokale bedrijven en het waarborgen van kwaliteitsgericht onderwijs.

Ingebed in een breed netwerk van mecenassen, sponsors en partners, is MCI een belangrijke motor in de positionering van Innsbruck, Tirol en Oostenrijk als centrum voor academische en internationale ontmoetingen. Onze goede samenwerking met de Universiteit van Innsbruck, de nabijheid van de levendige oude binnenstad van Innsbruck en de krachtige architectuur van de locatie zijn een uitdrukking van de filosofie en de missie van dit internationaal voorbeeldige centrum voor hoger onderwijs.


Onze missie

MCI Management Center Innsbruck volgt het concept van een Entrepreneurial School ® . MCI stelt gemotiveerde mensen in staat om uitstekende prestaties te leveren, biedt diepgaande academische competentie en creëert innovatieve kennisoverdracht binnen een sterk internationaal netwerk.


Onze succesfactoren

Kwaliteitsonderwijs: onderwijs van hoge kwaliteit verzekert onze positie bij de toonaangevende academische instellingen in de Duitstalige wereld.

Intellectuele inbreng: Onze intellectuele inbreng is toegepast, bedrijfsrelevant en oplossingsgericht.

Internationale oriëntatie: Onze sterke internationale oriëntatie genereert knowhow, prestige en toegevoegde waarde voor onze klanten.

Klant- en servicegerichtheid: Onze klant- en servicegerichtheid is voorbeeldig.

Mensen en cultuur: Onze bedrijfscultuur gedijt op wederzijds vertrouwen, betrokkenheid van onze medewerkers, ondernemersgeest en verantwoordelijkheid voor de samenleving.

Merk: het merk van MCI is internationaal bekend en staat voor prestatie, professionaliteit, kennis en competentie.

Netwerk: Ons internationale netwerk creëert een concurrentievoordeel en toegevoegde waarde voor onze stakeholders.

Innovatie: Voortdurende innovatie vormt de basis van onze marktpositie en zorgt voor onze concurrentiepositie.

Infrastructuur: Onze uitstekende infrastructuur creëert een aantrekkelijke en stimulerende omgeving.


Campus & Locaties

Management Center Innsbruck (MCI) heeft door klantgerichtheid en consequent kwaliteitsmanagement een reputatie opgebouwd als internationaal georiënteerde hogeschool. De Tiroolse bergen binnen handbereik, de ongeëvenaarde sport- en vrijetijdsvoorzieningen van de regio, de nabijheid van Duitsland, Zwitserland en Italië en de lange academische traditie van Innsbruck garanderen allemaal een unieke ambiance voor studenten.

Op de centrale locaties biedt MCI een uitstekende infrastructuur met mooie en goed uitgeruste collegezalen, computerlokalen en groepswerkruimtes, met state-of-the-art werkplekken en onderzoeksfaciliteiten, studentenhuizen in de buurt, een ruime keuze aan goede plekken om uit eten te gaan, handige parkeergelegenheid en uitstekend openbaar vervoer.

Locaties

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Opleidingen

Vragen