Keystone logo

Mediterranean College, Athens

A logo

Invoering

We blinken uit omdat ...

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van hoger onderwijs sinds 1977 Als de eerste privé-universiteit die in 1977 in Griekenland werd opgericht, zijn we trots op onze baanbrekende initiatieven die het privé-, hoger onderwijs in Griekenland vorm hebben gegeven.

We werken samen met gerenommeerde Britse universiteiten We ondersteunen strategische partnerschappen met hoog aangeschreven Britse universiteiten, die onze afgestudeerden een concurrentievoordeel geven in hun loopbaanontwikkeling.

Voor ons is elke student uniek We hebben studentgerichte systemen en diensten ontwikkeld die gericht zijn op individuele studentenondersteuning en leiden tot hoge academische prestaties.

We investeren in onze medewerkers We passen een geavanceerd personeelsselectie- en beoordelingssysteem en een gestructureerd jaarlijks personeelsontwikkelingsplan toe om onze belofte voor 'Excellence in Education' waar te maken.

We concentreren ons op de inzetbaarheid van onze studenten. Ons 'MC Employability Scheme' geeft onze studenten een voorsprong in hun carrière.

We bieden meerdere ontwikkelingskansen. Door onze diverse academische, culturele, sportieve en sociale activiteiten dragen we bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze studenten.

We beloven een rijk studentenleven Onze studentenvakbondactiviteiten en de studentenclubs

Onze geschiedenis

Mediterranean College is het eerste onafhankelijke Anglophone College in 1977 in Griekenland. Sindsdien werkt het continu volgens de normen van landen met een lange traditie in het hoger onderwijs, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De Middellandse Zee was het eerste college in Griekenland (in 1992) om een opleiding van een Britse staatsuniversiteit te 'franchisen'.

Tegenwoordig biedt Mediterranean College, in samenwerking met gerenommeerde Britse universiteiten en toekennende instanties, een breed portfolio van gefundeerde niet-gegradueerde, postdoctorale en permanente beroepsontwikkeling (CPD) cursussen. Studenten hebben de mogelijkheid om zich te registreren voor programma's die worden geleverd in een voltijdse of parttime / flexibele modus en die worden onderwezen in Engels of Grieks.

Na succesvolle afronding van de cursussen, worden studenten graden en kwalificaties toegekend die zijn uitgegeven door de samenwerkende instanties die de universiteiten toekennen. De Middellandse Zee is een college dat is gelicentieerd en goedgekeurd door het Griekse Ministerie van Onderwijs en de graden zijn internationaal erkend en beroepsmatig gelijkwaardig aan diegene die zijn toegekend door de Griekse universiteiten. Graden worden ook erkend door het NARIC van het VK.

Het college voldoet aan meerdere kwaliteitsbenchmarks: het is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC), als een instelling voor hoger onderwijs en wordt beoordeeld door de UK Quality Assurance Agency (QAA), een organisatie die toezicht houdt op de kwaliteitsnormen van de Britse universiteiten. Momenteel beheert het Mediterranean College twee campussen in Athene en Thessaloniki, gelegen in het centrum van de steden en dus gemakkelijk bereikbaar met alle soorten openbaar vervoer.

In een moderne leeromgeving biedt het College cursussen aan in 7 academische scholen: Business School, School of Tourism

Het College heeft ook toonaangevende initiatieven ondernomen, waaronder de ontwikkeling van een holistische Employability Scheme die de inzetbaarheid van studenten verbetert, in samenwerking met een breed netwerk van partners uit de industrie.

Als een studentgerichte universiteit doet Mediterranean elke poging om sterke punten en mogelijkheden te ontwikkelen bij elke student door ondersteunende diensten aan te bieden, zoals persoonlijke begeleiding, counseling, leerondersteuning en carrièrediensten, beurzen

Onze missie

In de 21ste eeuw is het Mediterranean College - in samenwerking met gerenommeerde overzeese universiteiten - geëvolueerd tot een instelling voor hoger onderwijs met een leidende rol in Griekenland, in de studiegebieden economie, economie, informatica, sociale wetenschappen, toerisme, gezondheidsberoepen en techniek. De academische hoogstaande academische programma's van de hogeschool worden aangeboden in een educatieve omgeving waar kwaliteit altijd voldoet aan de behoeften van de studenten.

Om zijn missie voor academische excellentie, studentensucces, academische en technologische innovatie en een sociale bijdrage te realiseren, werkt het College met toegewijde professionals en academisch personeel van hoog niveau, onderscheiden voor hun onderwijs, studentondersteuning, onderzoek en professionele prestaties.

Het Mediterranean College is gestructureerd op solide grondslagen en principes en heeft tot doel zijn missie uit te voeren en een bekend internationaal leercentrum in Griekenland te worden . Onze specifieke doelstellingen zijn:

 • Geef onze studenten een grondige voorbereiding op het door hen gekozen vakgebied om hun succesvolle toegang tot de arbeidsmarkt te ondersteunen.

 • Wees ondersteunend voor onze studenten en creëer een leeromgeving die hen zal "uitdagen" en disciplineren, waardoor ethiek, verantwoordelijkheid en integriteit worden bevorderd.

 • Help onze studenten overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals kritisch denken, creativiteit, analyse en synthesevermogen, communicatievaardigheden die ze kunnen toepassen in elke professionele, academische of sociale context.

 • De inzetbaarheid van onze studenten op alle mogelijke manieren verbeteren en actief bijdragen aan het opdoen van ervaring en werkgelegenheid in de sector.

 • Bereid onze studenten voor op leidende posities in nationale en internationale economieën, door hen een brede en variërende academische ervaring aan te bieden.

 • Geef onze wetenschappelijke staf ontwikkelingskansen door hun kennisbasis en didactische vaardigheden te verrijken ten bate van onze studenten.

 • Beoordeel en ontwikkel onze programma's en diensten voortdurend om de realisatie van onze visie te waarborgen.

 • Maak het college toegankelijk voor alle studenten die over de juiste academische kwalificaties beschikken, door flexibele bezorgpatronen en academische / sociale beurzen aan te bieden.

 • Verbeter onze internationale status door internationale studenten en personeel aan te trekken.

 • Verbreed onze academische en onderzoeksrelaties met nationale en internationale onderwijsinstellingen en academici met een internationale reputatie.

 • Neem deel aan het sociale leven van onze gemeenschap door culturele en wetenschappelijke activiteiten te bevorderen.

Locaties

 • 2-4 Egnatia St., 54626, Thessaloniki

 • Pellinis 8 & 107 Patision Ave, 11251, Athens

Vragen