Keystone logo
Meridian University EdD in organisatorisch leiderschap
Meridian University

EdD in organisatorisch leiderschap

Petaluma, Verenigde Staten

30 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Mar 2024

USD 21.632 / per year *

Blended, Afstand leren

* collegegeld schatting gebaseerd op fulltime registratie van 32 studiepunten per academiejaar. Collegegeld wordt in rekening gebracht tegen een tarief van $ 676 per tegoed

Invoering

Leerleiders ontwikkelen

Organisaties over de hele wereld in verschillende domeinen zoals onderwijs, bedrijfsleven, maatschappelijk middenveld en overheid worden geconfronteerd met ongekende complexiteit. Wat nu van organisatieleiders wordt geëist, gaat vaak ver boven hun huidige mogelijkheden. Meridian's Ed.D. in Organizational Leadership is ontwikkeld om in te spelen op deze vaardigheidskloof. Het ontwerp van het curriculum stelt studenten in staat om een ecologie van competenties te cultiveren ter ondersteuning van hun eigen capaciteiten als leiders, evenals bij het coachen van andere leiders en het raadplegen van teams en organisaties. Studenten in dit programma werken met docenten die zeer bekwame beoefenaars zijn en diep betrokken zijn bij transformatieve projecten.

'Elke echte verandering impliceert het uiteenvallen van de wereld zoals we die altijd hebben gekend, het verlies van alles wat ons een identiteit heeft gegeven.'—James Baldwin

In een oogopslag

TOEPASSINGEN
GEACCEPTEERD

Per kwartaal

HOOGSTE GRAAD
VERPLICHT

Bachelors

AAN HET LEREN
FORMAAT

Hybride

PROGRAMMA
LENGTE

30-42 maanden

TOTAAL KREDIETEN
VERPLICHT:

92 credits

KOSTEN PER
CREDIT

$ 676

INTENSIEF
VERPLICHT

5

ACCREDIATATIE

WASC

155825_keystone-edu-image-one-edited.png

Concentraties beschikbaar

ONTWIKKELINGSCOACHING

De concentratie van ontwikkelingscoaching legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk in contexten zoals executive coaching, ontwikkelingsevaluatie en beheer van opzettelijk ontwikkelingsorganisaties.

EXPRESSIEVE EN BEWEGINGSKUNSTEN

De concentratie Expressive and Movement Arts legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de professionele praktijk in contexten zoals conventionele zorginstellingen, coachingpraktijken, welzijnsprogramma's voor werknemers.

GEZONDHEIDSCOACHING

De concentratie Gezondheidspsychologie legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de beroepspraktijk in contexten zoals conventionele gezondheidszorgomgevingen, coachingpraktijken, welzijnsprogramma's voor werknemers.

ORGANISATORISCHE ONTWIKKELING

De concentratie van organisatieontwikkeling legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk van organisatorisch leiderschap en ontwikkeling in verschillende institutionele domeinen, zoals: bedrijven, non-profitorganisaties (ngo's); en de overheid, inclusief sectoren als onderwijs, recht en kunst.

SOCIALE KUNST

De concentratie van Social Artistry legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op professionele verplichtingen die op kunst gebaseerde praktijken met zich meebrengen die gemeenschapsontwikkeling en maatschappelijke transformatie bevorderen.

TRANSFORMATIEF LEIDERSCHAP

De Transformative Leadership-concentratie legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk in contexten zoals executive coaching, ontwikkelingsevaluatie en beheer van opzettelijk ontwikkelingsorganisaties.

TRANSFORMATIEF LEREN

De Transformative Learning-concentratie legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de professionele praktijk in contexten zoals onderwijs, organisatorisch leiderschap en volwasseneneducatie.

—Angeles Arrien, de viervoudige manier

155826_keystone-edu-image-two-edited.png

Academische structuur

De academische structuur van Meridian geeft studenten de flexibiliteit om door de curriculaire architectuur van de universiteit te navigeren op manieren die aansluiten bij hun passies, professionele doelen en andere levensverplichtingen.

De structuur is ontworpen om een diverse studentenorganisatie te dienen, die over de hele wereld woont, verschillende culturele en klinische visies heeft voor hun carrière en zich in verschillende stadia van hun professionele reis bevindt.

Studenten schrijven zich in voor een opleiding, kunnen een concentratie kiezen en zich per kwartaal inschrijven voor één of meerdere cursussen. Naast kerncursussen voor de specifieke opleiding en ankercursussen die de Transformative Learning-intentie van Meridian's curriculum vertegenwoordigen, selecteren studenten keuzevakken die aansluiten bij hun Meridian-concentratie, achtergrond en loopbaan.

Leerformaten

Hybride formaat

Het hybride leerformaat van Meridian combineert online cursussen met residentiële intensives van een week op locatie. Het hybride leerformaat is ontworpen om studenten in staat te stellen hun graduate opleiding in een flexibel tempo voort te zetten, door asynchrone cursussen te combineren via het aangepaste sociale leerplatform van de universiteit, Pivot, live cursusvideogesprekken met docenten, synchrone studentengemeenschapsbetrokkenheid en residentiële intensives van een week. . Door innovatieve online onderwijsmethodologieën te combineren met rijke videogesprekken en diepe residentiële verbindingen, stelt het hybride formaat studenten in staat lokaal bij te dragen en wereldwijd waar te nemen.

Elk kwartaal volgen studenten een of meerdere online cursussen van zeven weken. Dit schema geeft studenten tussen de kwartalen de tijd om uit te rusten, betrokken te zijn en zich voor te bereiden. Bovendien volgen studenten ten minste twee weken durende residentiële intensives op locatie per academisch jaar. Intensives vinden het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag plaats, met residentiële intensives in Meridian's Bay Area Center en andere wereldwijd verspreide locaties.

Online formaat

In het online leerformaat van Meridian kunnen studenten 100% van hun cursusvereisten online voltooien. Virtuele intensives zijn ook beschikbaar voor studenten die ervoor kiezen om niet naar residentiële intensives te reizen. Studenten kunnen intensieve datums, locaties en formaten selecteren op basis van hun persoonlijke omstandigheden en professionele ambities.

Over de school

Vragen