Keystone logo
MIU City University Miami

MIU City University Miami

MIU City University Miami

Invoering

Een universiteit voor de echte wereld

De missie van MIU is om innovatieve en betaalbare hoogwaardige opleidingen en leermogelijkheden te bieden aan studenten over de hele wereld.

Een toewijding aan uitmuntendheid en kwaliteit inspireert onze programma's die studenten voorbereiden op wereldwijde uitdagingen en hun academische kennis met succes toepassen op situaties uit het echte leven .

Als onderdeel van Proeduca Group, een wereldleider in online onderwijs, integreert MIU's innovatieve onderwijsmodel geavanceerde technologie met gepersonaliseerd en kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Redenen om te studeren aan MIU

Een door de VS geaccrediteerde graad. Licentie en accreditatie

Studeren in de Verenigde Staten biedt de mogelijkheid om via de "voordeur" de internationale arbeidsmarkt te betreden, aangezien een kwalificatie uit de VS in veel landen een concurrentievoordeel biedt. MIU heeft een vergunning van de Florida Department of Education's Commission for Independent Education en is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Gekwalificeerde internationale faculteit

In onze missie om van MIU de universiteit voor de echte wereld te maken, brengt onze internationale faculteit de zakelijke en academische wereld in evenwicht en genereert en verspreidt kennis die kan worden toegepast op alle soorten bedrijven.

Beursmogelijkheden en flexibele collegegeldplannen

Bij MIU zetten we ons in om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot universitair onderwijs. Om deze reden bieden we een aantal beurzen aan op basis van verdienste en potentieel. Daarnaast biedt MIU een speciaal betalingsplan, waardoor studenten hun studie flexibel kunnen financieren. Zet je opleiding niet op pauze!

Online educatief leiderschap

Bij Proeduca Group komen onze waarden voort uit de overtuiging dat we innovatie en technologie kunnen gebruiken om grenzen te doorbreken en mensen over de hele wereld te helpen door toegang te bieden tot onderwijs van hoge kwaliteit. MIU profiteert van het prestigieuze online onderwijsmodel van de groep, dat is gebaseerd op 4 belangrijke pijlers:

 • Uitgebreide leermiddelen, waardoor zelfstudie en diep duiken in interessegebieden mogelijk zijn.
 • Een exclusieve persoonlijke tutor die de student vanaf de eerste dag ondersteunt en begeleidt gedurende het hele academische proces (Administratie, Academics, Technology).
 • Live online lessen. Ze zijn goed gestructureerd, interactief en door de faculteit geleid en vormen een echte uitbreiding van de traditionele klassikale ervaring. Ze worden altijd opgenomen en zijn op elk moment toegankelijk via de online campus.
 • Het continue evaluatiesysteem, voor een progressief en continu leerproces.

MIU biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende studiemodi. Elk formaat is ontworpen om aan de verschillende specifieke behoeften van studenten te voldoen.

Online

 • Aanpassen aan je ritme. Verdeel je werklast volgens je persoonlijke studieritme, planning en loopbaan. Zo weet je de optimale balans te vinden tussen je leer- en beroepsdoelen.
 • Top onderwijstechnologie. Ons programma maakt gebruik van het beste gebruik van technologie voor onderwijs om een uitzonderlijke leerervaring op afstand te bieden. We gebruiken een combinatie van online discussies, multimediadocumenten, videoconferenties, workshops en meer om een zeer aangepaste, interactieve en gebruiksvriendelijke educatieve ervaring te bieden.
 • Omdat het leven digitaal is. Elke dag hebben bedrijven teams verspreid over de hele wereld die projecten uit verschillende delen van de wereld leiden. Ons online format weerspiegelt deze realiteit, waardoor je de balans kunt vinden tussen academische vooruitgang, professionele groei en persoonlijke voldoening. Zet je leven niet in de wacht!

Hybride

 • De Amerikaanse ervaring. Woon in Miami, een internationaal centrum van multiculturalisme, en ervaar de drukte van een grote Amerikaanse stad.
 • Echt divers. Ontmoet internationale professionals met verschillende achtergronden en creëer langdurige zakelijke relaties.
 • Een uitbarsting van visie. Elk cohort is met de hand geselecteerd en beperkt in omvang, waardoor elke student persoonlijk kan communiceren met internationale docenten en klasgenoten en het meeste uit hun lessen kan halen.

Visumvereisten

F1 Studentenvisum

Als je hebt besloten om je hybride programma in Miami te studeren en je bent een internationale student, moet je een F1-studentenvisum aanvragen, dat kan worden verwerkt met de hulp van MIU.

Hoe krijg ik mijn studentenvisum?

 1. Zodra we uw inschrijving hebben geaccepteerd, wordt u geregistreerd voor het Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) en moet u de SEVIS I-901-vergoeding ($ 350) betalen.
 2. Tegelijkertijd stuurt uw persoonlijke adviseur bij MIU u een link om het formulier I-20 ($ 250) in te vullen en te betalen. Zodra we het betalingsbewijs hebben ontvangen, sturen we u formulier I-20.
 3. Nadat u het formulier I-20 heeft ontvangen en u zich hebt geregistreerd in SEVIS, kunt u bij de Amerikaanse ambassade of het consulaat een F1-visum aanvragen.
 4. U moet formulier I-20, de acceptatiebrief van MIU en de inschrijvingsovereenkomst overleggen wanneer u uw visuminterview bijwoont.
 5. Het administratiekantoor van uw ambassade neemt contact met u op met de F1-visumresolutie. We raden internationale studenten aan om het toelatingsproces te beginnen met voldoende tijd voordat de lessen beginnen om tijd te hebben om het visumproces te voltooien.

Locaties

 • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

Vragen