Keystone logo
Maastricht School of Management Executive PhD
Maastricht School of Management

Executive PhD

Maastricht, Nederlanden

4 Years

Engels

Deeltijd

01 Dec 2024

May 2025

EUR 30.000

Blended

Invoering

Het deeltijd Executive Ph.D. programma in Private Sector Development for Emerging Economies geeft werkende professionals en onderzoekers met een fulltime of parttime baan de mogelijkheid om hun carrière te combineren met het behalen van een Ph.D. Het programma biedt geavanceerde training in de theorie en vaardigheden die cruciaal zijn voor de ontwikkeling, het ontwerp en het onderzoek van de private sector.

Als hoogste academische kwalificatie zal het behalen van een Ph.D. je carrièrevooruitzichten verbeteren, zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven. Bovendien lever je een originele bijdrage aan je interessegebied die een aanvulling vormt op eerder onderzoek.

Tijdens het programma profiteer je van de uitgebreide kennis en expertise van de hoofddocenten en begeleiders in het programma, die vooraanstaande wetenschappers zijn op het gebied van de onderzoeksthema's.

Door deel te nemen aan het programma word je onderdeel van de stimulerende en uitdagende onderzoeksgemeenschap van Maastricht University School of Business and Economics (SBE) en Maastricht School of Management (MSM).

Redenen om dit programma te volgen

  • De huidige stand van de techniek bevorderen en nieuwe kennis produceren
  • Combineer je huidige carrière met het behalen van een Ph.D.
  • Verbeter je carrièrevooruitzichten
  • Ontvang coaching van vooraanstaande wetenschappers

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen