Keystone logo
Nazarene Theological College Doctor of Philosophy (PhD) of Master of Philosophy (MPhil)
Nazarene Theological College

Doctor of Philosophy (PhD) of Master of Philosophy (MPhil)

Didsbury, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Specialismen zijn onder meer Kerkgeschiedenis, Wesley Studies / Wesleyan Traditie, Christelijke Theologie, Oudtestamentische Studies / Tweede Tempel / Intertestamentische Studies, Nieuwe Testament Studies en Bijbelse Theologie, Praktische Theologie, Missiologie.

Fulltime en flexibele parttime routes beschikbaar voor onderzoeksgraden. De registratieperiode van een voltijdstudie is 12 maanden voor de MPhil en 36 maanden voor de PhD. De aanmeldingsperiode voor deeltijdstudie is 24 maanden voor de MPhil en 72 maanden voor de PhD.

Het College is ook de thuisbasis van het Manchester Wesley Research Center, een samenwerkingsverband waarbij een groeiend aantal partnerinstellingen betrokken zijn die geïnteresseerd zijn in studies binnen de Wesleyaanse traditie. De MWRC is aangesloten bij de Methodist Archives, gehuisvest in The John Rylands Library. Deze onderzoekscentra bieden uitstekende middelen voor studenten en onderzoekers op dit gebied.

Nazarene Theological College is een erkende partner van de Universiteit van Manchester en levert programma's ontwikkeld door Nazarene Theological College , goedgekeurd door en leidend tot de Universiteit van Manchester.

Kandidaten voor de MPhil of PhD moeten normaal gesproken het volgende aantonen:

Een bachelordiploma (honours) op 2: 1-niveau of hoger (of het internationale equivalent daarvan) in een gerelateerd onderwerp; en

Een Brits masterdiploma met een algemeen gemiddelde van 65% of hoger, met een minimum van 65% in het proefschrift en geen cijfer onder 55% (of het internationale equivalent daarvan) in religie en theologie of een gerelateerd onderwerp.

Elke sterke, relevante werkervaring zal van geval tot geval worden bekeken.

Kandidaten zonder formele onderzoekservaring (dwz een proefschrift) zullen normaal gesproken een volledige of gedeeltelijke MA volgen als de eerste fase van het onderzoeksprogramma. Kandidaten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten hun Engelse taalvaardigheid aantonen. Postdoctorale (onderzoeks) studenten hebben een minimale IELTS-score van 7,0 of het equivalent daarvan in het algemeen nodig.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen