Keystone logo
New York University NYU Institute for the Study of the Ancient World Doctoraatsprogramma in de antieke wereld
New York University NYU Institute for the Study of the Ancient World

Doctoraatsprogramma in de antieke wereld

New York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

ISAW omvat de antieke wereld van het westelijke Middellandse Zeegebied tot Oost-Azië, van het neolithicum tot de vroege middeleeuwen, en is gericht op het creëren van een nieuwe generatie geleerden wiens werk de disciplinaire grenzen van traditionele afdelingen overschrijdt. Op deze manier kan kennis van de culturen, kunst, talen, religies, economische systemen en interacties van de oude wereld worden verdiept en uitgebreid.

Studenten hebben de mogelijkheid om onderzoeksseminars, colloquia, lezingen en gerichte lezingen te volgen bij de uitstekende faculteit binnen ISAW en NYU en bij andere universiteiten en instellingen in het grootstedelijk gebied. Bovendien brengt het ISAW Visiting Research Scholar-programma experts op verschillende gebieden van over de hele wereld binnen die deelnemen aan seminars voor afgestudeerden en openbare lezingen houden, en dient als een extra essentiële hulpbron voor onze studenten.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het opnemen van wetenschappelijk methodologisch werk in hun studies, zullen profiteren van een samenwerking tussen ISAW en de afdeling Wetenschappelijk Onderzoek van het Metropolitan Museum of Art, inclusief een inleidende cursus over materiaalstudies en mogelijkheden voor studentenpraktijk en onderzoek in de Met's wereldklasse laboratoria.

De studierichtingen zijn gestructureerd om te voldoen aan de individuele sterke punten en interesses in overleg met een kleine facultaire commissie die voor elke student is samengesteld. Het programma wordt vastgelegd in een schriftelijk 'doctoraatscontract', dat in onderling overleg tussen de commissie en de student kan worden herzien naarmate het werk van de student zich ontwikkelt. Alle studenten worden ondersteund door meerjarige beurzen van 12 maanden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen