Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Invoering

South Profiel

Ten eerste, de oprichting van herkomst en status

Nanhua University in Chiayi in Taiwan, werd in 1996 opgericht door Master Hsing Yun Guang Shan is bereid om het opzetten van scholen van de kracht van miljoenen mensen en de stichter, het is de eerste uitgebreide universiteit opgericht door Fo Guang Shan, op hetzelfde tijdstip, de school is ook het land de eerste internationale joint interuniversitaire een systeem van "Fo Guang Shan United University systeem" is. Op dit moment heeft een aantal studenten resterende circa 5.500 mensen, heeft 223 full-time docenten, een sterke faculteit, assistent-professor aan de school full-time docenten goed voor meer dan full-time leraar ratio van 99%, met inbegrip van een doctoraat in verhouding zo hoog als 92%, tot de beste in privé-universiteiten . School is gevestigd in een rustieke idylle Chih-chung, berg gebouw, er zijn tijden gradiënt, school oppervlakte van ongeveer 63 hectare, met uitgestrekte graslanden, hoge bomen, rustig en elegant campus, groen, bloemen, de unieke natuurlijke omgeving, "bos University" van de goede reputatie, maar overal beschermde soorten zeldzame insecten, overvloedige natuurlijke en menselijke ecologie, zoals blijkt uit een model van de campus naar groene energie en milieu-educatie te promoten. Sinds het schooljaar hun eigen school, de eerste gewicht van het algemeen onderwijs en de menselijke geest, is het land de algemeen onderwijs scholen in het zuiden van focus. Momenteel heeft het management, menswetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en wetenschap en technologie-instituten en vijf General Education Center, een totaal van 19 universitaire vakgroepen, 24 onderzoeksinstituut masterclasses, evenals een doctoraatsopleiding. De school's eerste "dood Department" is nog steeds bekend door het hele land, en de natuurlijke biotechnologie, Department of Tourism Management, Vakgroep Architectuur en Landschap, het ministerie van Etnomusicologie, godsdienst, non-profit business management, Instituut voor Natuurlijke Geneeskunde , schoolkenmerken zijn afdeling. Bovendien is de kwaliteit van het algemeen vormend onderwijs bekroonde jaar na jaar meer de school een goede reputatie. Op hetzelfde moment, we bevorderen sterk cross-learning cursussen omvatten internationale uitwisselingsstudenten, buitenlandse studiereizen en E-learning platform (Wi-Fi / Digital Media / taal leren), zijn de kenmerken en het concurrentievermogen van de school te laten zien.

Ten tweede, de onderwijsfilosofie

Schoolonderwijs om mensen cultureel, professioneel, digitaal, industrialisatie en internationalisering, vijf van het beginsel van Ping Heng ontwikkeling. Self-positionering als "humanistische oriëntatie op een religieuze, welzijn en justitie met de geest van de kwaliteit van het onderwijs universiteit." Zijn unieke missie is om "bewust leven", "de humanistische geest van religie" en zijn "openbare universiteit ideaal", giet in het onderwijsproces, en met het oog op "het bevorderen van de vitaliteit van vitaliteit" geest, om de groei en transformatie van docenten en studenten te bevorderen, elk verbeteren studenten karakter, visie en expertise. Ondertussen, de studenten ook je geest en service te versterken aan anderen, voor de gemeenschap om goed burgerschap te cultiveren en kan worden gemaakt van het. doelstellingen van de opleiding van personeel :( a) cultiveren karakter, deugdzaam en zijn voorzien van moderne geest van de dienst. (B) te cultiveren een breed perspectief, de moderne burger burgerlijke geletterdheid en communicatieve vaardigheden. (C) aan de moderne experts te ontwikkelen met een gevoel van verantwoordelijkheid, vakbekwaamheid en creatieve vermogen.

Ten derde, de ontwikkeling kenmerken

College van Onderwijs om de menselijke geest te vestigen

School is de school van religieuze, diep religieuze menselijke geest, betaalden we speciale aandacht aan het verbeteren van het algemene onderwijs en de persoonlijke ontwikkeling van de studenten. College voor de voortgang van de oude traditie, Rebuild Menselijke Geest is de ontwikkeling van karakteristieke van de school sinds hun oprichting. We hebben universiteitsstad met culturele academie onderwijs opgericht, om all-round talenten van beide karakter van het onderwijs, algemeen onderwijs en beroepsonderwijs te trainen. Beginnen met de jaarlijkse "Ancient Ceremony" georganiseerd voor de eerstejaars "rite de passage" activiteiten, in combinatie met morele opvoeding curriculum ontworpen om de moderne samenleving te voldoen, zodat de leerlingen via een reeks van geestelijke doop, getransformeerd tot verantwoordelijke, bewuste geest volwassenen.

In samenwerking met de plaatselijke industrie nadruk op "learning by-one."

In het onderwijs, met "bewust leven onderwijs" en "bewuste leren van studenten", zoals de as, de nadruk op kwaliteit van het milieu onderwijs en aardewerk om hun kennis toe te passen. Niet alleen de uitvoering van het programma in samenwerking met de industrie, maar ook een "eenheid van het leren te gebruiken" systeem, waardoor een naadloze integratie van de academische theorie en de industrie, om de inzetbaarheid en het concurrentievermogen van de studenten te verbeteren creëren. Daarnaast is ook in lijn met de lokale industrie en de gemeenschap pulsatie, een lichtpuntje in de departementen te creëren. En religieuze en vrijwilliger, doods zorg, gezondheidszorg, wijsheid en het leven, biologische landbouw, biotechnologie, toerisme en recreatie, non-profit organisaties, evenals de culturele en creatieve industrieën en ga zo maar door, als de focus van de toekomstige ontwikkeling van de school.

Gevestigd in Taiwan, de internationale look, de eerste internationale interuniversitaire systeem van gezamenlijke

Fo Guang Shan Fo Guang University en de Universiteit onderwijssysteem, de Amerikaanse Universiteit van het Westen, de Universiteit van Zuid-Australië, gezamenlijk creëren van een "Fo Guang Shan joint universitaire systeem." Dit is een nationaal initiatief aan de overkant van de University Union internationale systeem, combineren we de vier universiteiten, zal een breed scala aan middelen te verschaffen om een ​​internationaal perspectief studenten ontwikkelen. In de toekomst meer zal zijn "geregistreerd vier schoolgaande kinderen de school een" weg door, zodat studenten de mogelijkheid hebben om dubbele graden te verkrijgen. Daarnaast kan de school combineren meer Fo Guang Shan verdeeld over de vijf continenten en in het buitenland dojo bolwerk Baiyu Buddha's Light als internationale uitwisseling en het leren van onze studenten belangrijk kanaal voor studenten met internationale mobiliteit te bevorderen.

Locaties

  • Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

Vragen