Keystone logo
Nipissing University Phd in het onderwijs (met een focus op duurzaamheid onderwijs)
Nipissing University

Phd in het onderwijs (met een focus op duurzaamheid onderwijs)

Toronto, Canada

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

PhD in het onderwijs (Educational Sustainability)

Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability bereidt studenten uit verschillende gebieden, zoals onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijk werk, sociale rechtvaardigheid en administratieve leiding, voor duurzame educatieve praktijken in de 21e eeuw.

Door duurzame praktijk bedoelen we het uitvoeren van onderzoek, onderwijs en leren in alle disciplines, culturen en nationaliteiten en het omhelzen van een globale visie op het onderwijs dat zelfkennis en inzicht ontwikkelt die de relatie van het zelf naar de mensen, de natuur, en aan de ontworpen omgeving is fundamenteel in het worden een goed opgeleide persoon. Educatieve Duurzaamheid betekent dat binnen het programma studenten en docenten zullen vragen te stellen die rekening houden met de maatschappelijke context waarin we leven, en rekening houden met de manier waarop de wereld is met elkaar verbonden. Het doel is om de capaciteit om aan de behoeften van de huidige en toekomstige academici en professionals die werkzaam zijn in verschillende sociaal-wetenschappelijke gebieden die het programma zal verlaten ontmoeten bouwen bereid verder te gaan dan de status quo van de 20e eeuw gebruikelijk om reële en virtuele educatieve omgevingen te creëren waar actief leren en meerdere perspectieven zijn de fundamenten van de individuele en institutionele actie. De graad is bedoeld voor leerkrachten binnen het schoolsysteem, en binnen de beroepsgroepen meer in het algemeen, die geëngageerde burgers die kritisch kunnen denken en zijn bereid om de individuele verantwoordelijkheid voor het welzijn van de samenleving te accepteren zal worden.

Throu gh een verscheidenheid aan cursussen, een uitgebreide examen en een proefschrift (onderzoek Thesis), de Ph.D. programma in de Pedagogische Duurzaamheid heeft de volgende eindtermen voor studenten:

 • Putten uit een breed scala aan theoretische en praktische literatuur om een ​​breed beeld van het onderwijslandschap ontwikkelen door middel van natuurlijk lezingen en via individuele onderzoeksprojecten.
 • Voeren kritische gesprekken over het onderwijs in het veld van de student tijdens de opleiding seminars en binnen onderzoeksinstellingen presentaties.
 • Gaan uit van een onderzoekende houding ten aanzien van onderwijs en leren, zodat studenten een beurs van het onderwijs kunnen ontwikkelen en leren door middel van mogelijkheden om seminars te voeren en deel te nemen aan onderzoek met betrekking tot educatieve praktijken in meerdere velden.
 • Blijk geven van begrip van een scala van onderzoek methodologieën die een appreciatie van de complexiteit van de kennis en de potentiële bijdrage van de diverse interpretaties methodes en disciplines in zowel natuurlijk het werk en door de ontwikkeling van een diepgaand onderzoek te geven.
 • Bezighouden met originele onderzoek dat bijdraagt ​​aan het onderwijs kennis op gebied van de student.
 • Ontwikkelen kwaliteiten en overdraagbaar vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid die de uitoefening van de persoonlijke verantwoordelijkheid en grotendeels autonoom initiatief in complexe en onvoorspelbare situaties professioneel of daarmee gelijk omgevingen.

Minimale Toelatingsvoorwaarden

De normale minimale toelatingseis is een master's degree of gelijkwaardig, zoals erkend door Nipissing University in een passende discipline, met een minimum A- status. Sinds de voltooiing van een proefschrift is een verplicht onderdeel van het PhD-programma, zal de voorkeur worden gegeven aan de aanvragers die een master's degree omvatte een onafhankelijk onderzoek component, zoals een scriptie of grote onderzoek papier.

Aanvragers van wie de meester het werk niet zijn voorzien van een scriptie of grote onderzoek papier kan, ten tijde van de aanvraag, dienen een ander stuk van het oorspronkelijke onderzoek voor te leggen. Indien op het moment van de aanvraag, de aanvrager niet kan bewijzen op een aanvaardbaar niveau origineel onderzoek hebben gevoerd te leggen, kan hij of zij worden verplicht om een ​​in aanmerking komende research paper (QRP) te voltooien voorafgaand aan acceptatie.

Alle kandidaten zijn verplicht om een ​​up-to-date curriculum vitae. Alle kandidaten zijn verplicht om een ​​verklaring van ongeveer 1000 woorden uitleggen van de waarde van hun proefschrift werken voor hun specifieke omstandigheden, hun onderzoek belangen, en hun gewenste gebied van afstudeeronderzoek te schrijven.

Alle aanvragers zijn verplicht om drie academische en professionele brieven van aanbeveling te voorzien van professoren of passend professionals die hun niveau van voorbereiding en de bereidheid kan spreken voor graduate studies op het doctoraal niveau. Ten minste twee van de brieven van de referentie moet zijn van die gekwalificeerd zijn om de academische geschiktheid en bekwaamheid van de aanvrager aan te pakken. Brieven van de referentie kan niet van iedereen die persoonlijk met betrekking tot de aanvrager, en idealiter zal komen uit meer dan één instelling.

Aangezien dit programma zal worden uitgevoerd in het Engels, het bewijs van de verzoeksters vermogen om wetenschappelijk werk zelfstandig in het Engels nodig zal zijn voltooid. Aanvragers kunnen ook gevraagd worden om aanvullende informatie in te dienen in voorkomend geval.

Het is duidelijk dat de toegang tot de promotie is beperkt en daarom aanvragers die voldoen aan de minimale toelatingseisen zijn niet gegarandeerd toelating.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • PhD in Education
  • Kaunas, Litouwen
 • PhD door onderzoek in onderwijstechnologie
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bologna, Italië
 • PhD in psychologische ontwikkeling, leren en gezondheid
  • Santiago de Compostela, Spanje