Keystone logo
North Carolina A&T State University Doctoraat in landbouw- en milieuwetenschappen
North Carolina A&T State University

Doctoraat in landbouw- en milieuwetenschappen

Greensboro, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

Op de campus

* totaal collegegeld en kosten in de staat: $ 5,277.56 | totaal collegegeld en kosten buiten de staat: $ 11,677.56. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Tarieven zijn onderhevig aan verandering

Invoering

De Ph.D. in het landbouw- en milieuwetenschappenprogramma bij NC A&T leert studenten over de complexiteit van ons wereldwijde voedselsysteem en hoe ze zich kunnen aanpassen aan nieuwe uitdagingen rond voedsel, energie en water. Dit programma bereidt individuen voor op succesvolle carrières als onderzoekers, docenten en ondernemers en om actieve en effectieve leiders te zijn in de academische wereld en de landbouwsector in zowel de publieke als de private sector. Onze doctoraatsstudenten zullen de grote uitdagingen aangaan om een veilige en gezonde voorraad voedsel, vezels en andere producten te bieden en in stand te houden voor een snelgroeiende wereldbevolking.

Waarom kiezen voor NC A&T

Doctoraatsstudenten in de landbouw- en milieuwetenschappen Ph.D. programma zal worden gegeven en begeleid door een dynamische faculteit die nationaal en internationaal wordt erkend als leiders op het gebied van ontdekking, leren en betrokkenheid. Het programma biedt kleine klassen die zorgen voor meer interactie met onze professoren.

Bij A&T, een hoge onderzoeksinstelling voor landtoelagen die geldt als de grootste historisch zwarte universiteit van het land, zullen studenten persoonlijke en professionele relaties ontwikkelen met medestudenten en docenten die een leven lang meegaan. Afgestudeerden zullen de kennis en vaardigheden die via dit programma zijn opgedaan gebruiken om op de hoogte te blijven van de voortdurende veranderingen in gezondheid en voeding, consumentenvoorkeuren, nationale veiligheidsproblemen, klimaat en vele andere vitale kwesties die van invloed zijn op landbouw en het milieu.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen