Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Invoering

North Dakota State University onderscheidt zich als een studentgerichte onderzoeksuniversiteit voor landbeurzen.

NDSU staat op plaats 94 van de openbare onderzoeksuniversiteiten op basis van de onderzoeksuitgaven van de NDSU die zijn gerapporteerd aan de National Science Foundation. Bovendien staat NDSU vermeld in de top 100 van de National Science Foundation op verschillende gebieden, waaronder landbouwwetenschappen; Beheer van commerciële zaken en zaken; communicatie; computer wetenschappen; natuurlijke hulpbronnen en natuurbeschermingswetenschap; politieke wetenschappen en overheid; sociale wetenschappen; sociologie, demografie en bevolkingsonderzoeken; en beeldende en uitvoerende kunsten.

De hoofdcampus bevindt zich in Fargo, North Dakota, met locaties voor Extension Service en Research Experiment Station in de staat.

Missie, visie, kernwaarden

Missie

Met energie en momentum komt North Dakota State University tegemoet aan de behoeften en ambities van mensen in een veranderende wereld door voort te bouwen op onze stichting voor landsubsidies.

Visie

We stellen ons een levendige universiteit voor die wereldwijd zal worden geïdentificeerd als een hedendaagse grootstedelijke grondbeursinstelling.

Kernwaarden

NDSU wordt geleid door de volgende belangrijke waarden en principes:

Land-Grant

We reflecteren en dienen geografisch en cultureel diverse bevolkingsgroepen. We delen institutioneel succes op de hele universiteit. We anticiperen en verwelkomen groei en service die zullen plaatsvinden op een manier die nog moet worden bedacht. We omarmen onze unieke complexiteiten als een land-grant universiteit op de Noordelijke Grote Vlaktes. We blijven ons inzetten om mensen wereldwijd van dienst te zijn.

Mensen

We ontlenen kracht en vitaliteit aan elkaar en aan de verschillende gemeenschappen die we dienen. We voorzien een academische en sociale omgeving die bevorderlijk is voor intellectuele en persoonlijke ontwikkeling door de veiligheid en het welzijn van alle leden van de universitaire gemeenschap te bevorderen. Wij bevorderen excellentie door individuen die deelnemen aan beslissingen en samenwerking waarderen voor het algemeen belang.

Onderwijzen en leren

We bieden een superieure onderwijs- en leeromgeving binnen en buiten het traditionele klaslokaal. We promoten en waarderen liberaal, afgestudeerd en professioneel onderwijs in een collegiale omgeving waar uiteenlopende ideeën kunnen worden gedeeld. We koesteren een omgeving die levenslang leren bevordert met individueel gedefinieerde doelen.

Ethiek

We handhaven onze integriteit door principiële actie en ethische besluitvorming.

Cultuur

We zullen de grondbeursuniversiteit worden die we willen zijn door verschillen in mensen en ideeën te verwelkomen en te respecteren. We ondersteunen de doelen van het North Dakota University System en waarderen samenwerking met hogescholen en universiteiten over de hele wereld. We bevorderen de toegankelijkheid van onze programma's en diensten.

Verantwoording

We hebben een speciale band met en zijn verantwoording verschuldigd aan de mensen van North Dakota. We streven er actief naar om bij te dragen aan de economische welvaart van onze regio en om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Beurzen en financiering

Studiebeurs

Wij zijn een geëngageerde universiteit en erkennen en streven naar alle vormen van wetenschap, inclusief ontdekking, onderwijs, integratie en toepassing. We handhaven de rechten en verantwoordelijkheden van academische vrijheid.

Locaties

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Vragen