Keystone logo
Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Invoering


Het College of Computing and Engineering van de NSU ondersteunt specialisaties in de niche en geniet een uitstekende nationale reputatie

144519_Picture2.png

Welkom bij het College of Computing and Engineering (CCE) van de Nova Southeastern University. Sinds de industriële revolutie lopen ingenieurs en wetenschappers voorop bij innovatie en verandering in de wereld. Tegenwoordig worden we geconfronteerd met een dynamische, uitdagende wereld die dringende oplossingen nodig heeft om zowel menselijke behoeften als natuurlijke zorgen in evenwicht te brengen. De vraag naar probleemoplossende leiders met technische en computationele vaardigheden is nog nooit zo groot geweest. Het College of Computing and Engineering, een belangrijke drijvende kracht achter onderwijsinnovatie, biedt onderscheidende onderwijsprogramma's om studenten voor te bereiden op leiderschapsrollen in de informatietechnologie. De sterke punten van het college zijn onder meer een vooraanstaande faculteit, een geavanceerd curriculum en flexibele online en campusgebaseerde formats voor de bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's.

Bij de CCE leiden we de ingenieurs en computerprofessionals van vandaag op tot de probleemoplossende leiders van morgen door middel van innovatieve curricula en onderzoeksactiviteiten. Onze vooraanstaande faculteit betrekt studenten in een unieke, interactieve leeromgeving die academische excellentie mogelijk maakt en onze studenten voorbereidt op hun toekomstige carrière terwijl ze een BS, MS of Ph.D behalen. rang. Alle programma's stellen werkende professionals in staat de MS- of Ph.D. zonder hun carrière te onderbreken. Bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe bronnen van talent kijken naar onze universiteit vanwege onze toewijding aan onze studenten en kwaliteitsprogramma's.

NSU Campus

Onze geschiedenis

In 1964 werd de Nova University of Advanced Technology gecharterd als een afgestudeerde instelling in de fysieke en sociale wetenschappen. Nova Southeastern University bevindt zich op het land dat voorheen Foreman Field was, een trainingsveld voor marinevliegers tijdens de Tweede Wereldoorlog in Davie, Florida. In 1961 wees president John F. Kennedy de huidige campus van 300 hectare alleen aan voor educatief gebruik.

Beginnend in 1975 met de oprichting van een afgestudeerd programma voor computerwetenschappen onder leiding van Dr. Edward Simco, is de school een pionier in informatica-onderzoek en onderwijs. Met zijn eerste algemene computer, een VAX 11/780, begon de school in 1983 met het aanbieden van online programma's en creëerde het eerste elektronische klaslokaal in 1985.

In 1981 Drs. John Scigliano en Abraham Fischler brainstormden over het vooruitzicht om een doctoraat in de informatica te starten voor professionals in de informatiebibliotheekwetenschap die telecommunicatie als belangrijkste afleveringsmedium gebruiken.

Het Centre for Computer-Based Learning (CBL) werd in 1983 opgericht om een nieuw leveringsmechanisme te bouwen voor het leren van computer-gemedieerde communicatie voor "online" leren. Het doctoraat in de informatica (DAIS) start.

De school creëert het eerste elektronische klaslokaal (ECR) in 1985 met het online programma Master of Science in Computer-Based Learning. Dit programma had acht gemeenschappelijke kerncursussen en zeven studierichtingen, waaronder training en leren (MSTL), information resource management (MIRM) en informatiesystemen (MIS).

In 1989 fuseren het Centre for Computer-Based Learning (CBL) en Centre for Computer Science (CCS) tot The Centre for Computer and Information Sciences (CCIS). De nieuwe school ondersteunde nu specialisaties op het gebied van informatica, computerinformatiesystemen, informatiesystemen, informatica en informatica. Dr. Edward Lieblein, decaan van de school van 1993 - 2009.

Snelle feiten

 1. Het College of Computing and Engineering bereidt leiders voor op de uitdagingen van de 21ste eeuw.
 2. Werkende professionals waarderen flexibele formaten om opleidingen te voltooien zonder loopbaanonderbreking.
 3. NSU dient de natie als een National Center of Academic Excellence in Information Assurance & Cyber Defense Education.NSU biedt de eerste technische bachelordiploma in Florida.
 4. Sinds 1975 is NSU een regionale pionier op het gebied van computeronderzoek en -educatie.
 5. Onderscheidend facultair onderzoek en onderwijs een reeks systemen en opkomende technologieën.
 6. Bijgewerkte curricula maken onze bachelor- en masterprogramma's echt actueel.
 7. Het college was online in 1983 en creëerde het eerste elektronische klaslokaal in 1985.
 8. Concentraties in onze afgestudeerde programma's dekken gebieden van dringende behoeften, zoals cybersecurity, software engineering en data science.
 9. Alumni werken bij Fortune 500-organisaties, verschillende federale en overheidsinstellingen en universiteiten over de hele wereld.

alumni

Meer dan 4.500 studenten zijn afgestudeerd aan het College of Computing and Engineering. Alumni zijn een heel speciaal onderdeel van de College of Computing and Engineering-gemeenschap en we zijn trots op allemaal; onze afgestudeerden hebben succes geboekt in de industrie, het hoger onderwijs en de overheid.

Onze afgestudeerden werken bij grote organisaties zoals Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google en verschillende overheidsinstanties in de Verenigde Staten, evenals op hogescholen en universiteiten over de hele wereld in faculteits- en administratieve functies.

De NSU Alumni Association en het College of Computing and Engineering bieden het hele jaar door een grote verscheidenheid aan alumni-evenementen in Zuid-Florida en in het hele land. Sluit je aan bij voormalige klasgenoten om opnieuw verbinding te maken, te netwerken, te socialiseren, te leren en plezier te hebben. We raden u aan om regelmatig uw mailbox, e-mail en de Alumni Association-website te controleren om meer te weten te komen over aankomende evenementen in uw regio.

Locaties

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen