Keystone logo
University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

Invoering

Dit jaar, Faculteit der Economische Wetenschappen in Osijek markeert de tweeënvijftigste verjaardag van de succesvolle werk en de acht jaar van de uitvoering van volledig nieuwe educatieve programma's aangepast in overeenstemming met de Overeenkomst Bologna.

Deze faculteit heeft een belangrijke rol gespeeld in de opleiding van wetenschappers en deskundigen in dit deel van Kroatië. Tot en met 2013, 10.316 studenten zijn afgestudeerd, 345 klaar postdoctorale specialistische studies, hebben 691 bekroond met master's graden en 191 zijn bekroond met doctoraten. De faculteit wil zich profileren als een autonome, modern, relatief competitieve instelling, in de buurt van Europese en mondiale normen voor de kwaliteit van het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek. De resultaten van deze inspanningen zijn terug te vinden in het bijzonder in de revitalisering en het verhogen van het niveau van de internationale en lokale samenwerking, met de toenemende participatie van studenten van verschillende niveaus van de educatieve programma's.

In 2011, Faculteit onderging een succesvolle proces van internationale accreditatie en werd bekroond met de IQA (CEEMAN International Quality Accreditatie) -certificaat bevestiging van hoge kwaliteit van het programma en de uitvoering, personeel potentie en kwaliteit van de apparatuur, alsmede de eindresultaten. Naam van de Faculteit der Economische Wetenschappen in Osijek is ook te vinden in de internationale academische databank van 's werelds beste business schools. Dergelijke herkenbaarheid op internationaal niveau heeft extra erkenning, UNESCO-leerstoel bracht in Entrepreneurship, die wordt toegekend aan instellingen en particulieren voor uitmuntende prestaties in een veld.

In 2013, de Faculteit ontvangen Certificaat van overeenstemming met de ISO 9001: 2008-norm, Die dient als een bevestiging van het engagement faculteit van hoge kwaliteit educatieve diensten en wetenschappelijk onderzoek, en de implementatie van een succesvolle management organisatie systeem.

Het feit dat de Faculteit der Economische Wetenschappen in Osijek was opgericht 52 jaar geleden, Als een van de eerste instellingen voor hoger onderwijs in de stad en de regio en dat het was een van de bouwstenen voor de vaststelling van de JJ Strossmayer University of Osijek, geeft duidelijk aan dat rijke traditie en heden intellectuele capaciteiten van de faculteit zullen zijn sterke impulsen voor de ontwikkeling van de economie, zowel in de regio en Kroatië als geheel.

Locaties

  • Ekonomski fakultet u Osijeku Trg Ljudevita Gaja 7 , 31000, Osijek

Vragen