Keystone logo
Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Invoering

Het Parks College of Engineering, Aviation and Technology van de Saint Louis University, opgericht als de eerste federaal gecertificeerde luchtvaartschool van Amerika, heeft een pad van innovatie gesmeed in alle disciplines die we bedienen. Van robots tot raketten en alles daartussenin, we hebben toekomstgerichte programma's ontwikkeld om te voorzien in de huidige en toekomstige behoeften van het beroep en de samenleving.

Geschiedenis van Parks College

Opgericht door Oliver "Lafe" Parks in 1927, slechts twee maanden na de historische vlucht van Charles Lindbergh over de Atlantische Oceaan, werd Parks College de eerste federaal erkende luchtvaartschool.

Tijdens het tijdperk van de Tweede Wereldoorlog waren de luchtvaartacademie en haar dochterondernemingen verantwoordelijk voor het trainen van één van elke 10 piloten van het Army Air Corps, plus duizenden vliegtuigmonteurs. Na de oorlog besefte Parks dat toekomstige luchtvaartleiders een breder, meer academisch onderwijs nodig zouden hebben. Hij voelde de beste manier om ervoor te zorgen dat deze breedte was om aansluiting te zoeken bij een grote universiteit. In 1946 gaf hij Parks College aan de Saint Louis University en daarmee werd de houder van Air Agency Certificate # 1 onderdeel van de oudste universiteit ten westen van de Mississippi. In de loop der jaren heeft Parken programma's toegevoegd op het gebied van onderhoud van vliegtuigen, luchtvaarttechniek, elektrotechniek, informatica, werktuigbouw, biomedische technologie en civiele techniek.

In het najaar van 1997, na zeven decennia in Cahokia, Illinois, verhuisde het college naar McDonnell Douglas Hall, een ultramodern gebouw op de campus van de universiteit St. Louis, als Parks College of Engineering, Aviation and Technology.

Een bericht van de decaan

Als decaan van Parks College of Engineering, Aviation and Technology heb ik het genoegen en het voorrecht om deze uitstekende organisatie te leiden in een transformationele tijd in haar bijna 90-jarige geschiedenis. We groeien en passen ons aan om ingenieurs en vliegers voor te bereiden op de veranderende behoeften van de samenleving.

Bij Parks worden we gemotiveerd door onze jezuïet, katholieke missie - om technisch bekwame en maatschappelijk verantwoorde innovators en leiders in engineering en luchtvaart te vormen. Onze studenten leren niet alleen door hoorcolleges. Ze leren door laboratoriumcursussen, door de nieuwste apparatuur en hulpmiddelen te gebruiken om onderdelen te produceren, door producten te bouwen en door samen te werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten.

Dit jaar verwelkomden we ons grootste studenteninstituut in de universiteitsgeschiedenis - meer dan 900 studenten. Parks College is altijd studentgericht geweest en zal dat ook blijven. We zijn hier om de leiders van morgen te onderwijzen en te helpen ontwikkelen. Onze faculteit heeft financiering van de National Science Foundation, National Institutes of Health, Siemens, Kern Entrepreneurial Engineering Network en de transportafdelingen van Missouri en Illinois, om er maar een paar te noemen - en ze betrekken allemaal studenten bij hun onderzoek.

We hebben satellieten, raceauto's en zelfs betonnen kano's gebouwd. Onze studenten zijn Grand Challenge Scholars en University Innovation Fellows genoemd. We hebben pijplijnpartnerschappen gesloten met vier verschillende luchtvaartmaatschappijen en een diversiteitsinitiatief voor technische hogescholen. Het is duidelijk dat we buitengewoon werk doen en ervoor worden erkend.

Ik beschouw mezelf als een geluk dat ik met zulke toegewijde mensen kan werken die het verschil willen maken in de wereld en onze jezuïetenmissie willen waarmaken. Terwijl we blijven groeien en evolueren, verzeker ik je dat Parks College trouw blijft aan de grondbeginselen. Ik hoop dat je onze voortgang blijft volgen en onze uitstekende studenten, medewerkers en faculteit ondersteunt.

Oprecht,

Michelle Sabick, Ph.D. Brooke Cagle / Unsplash

128362_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Parken College Industrie Partners

De Parks College of Engineering, Aviation en Technology van de Saint Louis University onderhouden sterke relaties met marktleiders - van stage- en samenwerkingsmogelijkheden voor studenten tot het helpen van professionals met permanente educatie, tot samenwerking met bedrijven en organisaties voor onderzoek.

We willen sterke verbindingen opbouwen, niet alleen in de omgeving van St. Louis, maar op locaties over de hele wereld om onze programma's te versterken.

Boeing Learning Together-programma

Parks College is er trots op Boeing-medewerkers uitstekend onderwijs aan onze belangrijkste instelling te bieden via het Boeing Learning Together-programma. We bieden Boeing-medewerkers cursussen voor permanente educatie (CEU) met een korting van 15 procent op de gepubliceerde tarieven van de universiteit. Bovendien worden alle parttime master- en doctoraatsprogramma's aangeboden met een korting van 20 procent op de gepubliceerde tarieven van de universiteit.

Air Line Pilots Association

Parks College en de Education Line van de Air Line Pilots Association werken samen om een mentorprogramma te ontwikkelen dat mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling van de industrie voor huidige en toekomstige studenten.

Dankzij deze samenwerking kunnen studenten deelnemen aan activiteiten voor de ontwikkeling van de industrie, met als doel de professionaliteit van afgestudeerden in de luchtvaartsector te verbeteren voordat ze hun carrière als professionele piloot beginnen.

Het ALPA Education Committee heeft een "Go Team" -contactpersoon die elk semester de campus bezoekt om met studenten in de klas en in een forumomgeving te spreken. Bovendien worden ALPA-vrijwilligers gekoppeld aan deelnemende luchtvaartstudenten van Parks College om gedurende hun hele loopbaan begeleiding te bieden.

Greater St. Louis Business Aviation Association

De missie van de Greater St. Louis Business Aviation Association Educational Foundation, Inc. is het bevorderen en bevorderen van zakelijke luchtvaart via educatieve programma's en beurzen.

Leden van de Educatieve Stichting moedigen jongeren in de regio St. Louis aan om een loopbaan in de algemene luchtvaart na te streven door beurzen en mentorprogramma's aan studenten van de Saint Louis University en Parks College te verstrekken.

Locaties

Locaties
  • Saint Louis University 1 N. Grand Blvd., MO 63103, St. Louis

Vragen