Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Invoering

Penn State Dickinson Law zich in om professionele advocaten te produceren die zijn uitgerust met de leerstellige kennis, praktische vaardigheden en extralegale competenties die nodig zijn om uit te blinken in een steeds mondialer wordende juridische markt. De kenmerken van een Dickinson Law-opleiding zijn een innovatief curriculum dat, vanaf de allereerste dag van de rechtenstudie, sterk afhankelijk is van ervaringsleren om onze studenten voor te bereiden op het uitoefenen van de wet en een gastvrije en ondersteunende gemeenschap. Dickinson Law, opgericht in 1834 in Carlisle, Pennsylvania, is de oudste rechtenfaculteit in Pennsylvania en de vijfde oudste van het land. Al meer dan 186 jaar hebben de afgestudeerden van Dickinson Law de meest vooraanstaande advocaten, rechters, regerings- en bedrijfsleiders en juridische docenten van het land opgenomen. Onze fusie met Penn State in 1997 breidde onze reputatie, ons netwerk en onze joint degree-programma's uit - een aanvulling op de nalatenschap van Dickinson Law als innovatieve leider in ervaringsgericht onderwijs. Om ervoor te zorgen dat we onze studenten praktische training kunnen geven, heeft Dickinson Law elke LL.M. cohort op 20 studenten. Deze opzettelijk kleine klasgrootte zorgt ervoor dat studenten gerichte aandacht krijgen van de faculteit, garandeert voldoende mogelijkheden om te leren in de praktijk en voldoet aan de belofte van de rechtenfaculteit om haar studenten het beste te positioneren om een baan te vinden in een concurrerende markt.

Kernprincipes De faculteit Penn State Dickinson Law heeft de volgende kernprincipes aangenomen, die de waarden en ambities van de instelling weerspiegelen en begeleiden:

 1. Om onze studenten het volledige scala aan concrete juridische vaardigheden te geven die nodig zijn om het meest effectief te presteren als juridische professionals op lokaal, staats-, nationaal, transnationaal en internationaal niveau in de eenentwintigste eeuw.
 2. Om voortdurend op zoek te gaan naar kennis en wijsheid die we niet alleen delen met onze studenten, maar ook met juridische professionals, wetenschappers, beleidsmakers en anderen, in overeenstemming met de rol van Penn State als onderzoeksuniversiteit van wereldklasse.
 3. Om bereidwillig onze diensten bij te dragen aan de universiteit en aan lokale, provinciale, nationale en internationale inspanningen om het mondiale begrip, het leven en het welzijn van onze studenten en de wereld waarin ze zullen leven te verbeteren.
 4. Dagelijks streven naar het bevorderen van een gemeenschapsgevoel en wederzijdse steun tussen en tussen docenten, studenten en personeel, en in onze interacties buiten de rechtenstudie.

leerplan

De LL.M. programma is een opleiding van 24 studiepunten, een academiejaar. Studenten moeten zich inschrijven voor minstens 12 studiepunten per semester en mogen zich inschrijven voor niet meer dan 17 studiepunten per semester. De basiscursussen van het programma laten u kennismaken met onze unieke analytische methoden. Studenten kunnen dan cursussen kiezen uit ons curriculum "De advocaat als…", onderverdeeld in gespecialiseerde studiegebieden, en gepersonaliseerde tracks creëren op basis van interessegebieden. LL.M. studenten kunnen zich inschrijven voor een breed scala aan cursussen die worden aangeboden in het curriculum van de rechtenstudie, inclusief een gerichte studie in een van de onderstaande gespecialiseerde velden:

 • Arbitrage, bemiddeling en onderhandeling
 • Zakenrecht
 • Staats- en bestuursrecht
 • Strafrecht en -procedure
 • Cyberrecht, gegevensprivacy en informatiebeveiliging
 • Ouderwetse wet
 • Gezondheidsrecht en beleid
 • Intellectuele eigendom en innovatie
 • International Trial Advocacy
 • Wet op publiek belang
 • Beveiligingswetgeving
 • Belastingrecht
 • Trial Advocacy and Litigation

LL.M. Zelfstandige studie en ervaringsleren LL.M. studenten kunnen onafhankelijke studiecursussen volgen voor maximaal 3 studiepunten in een semester, en niet meer dan in totaal 4 studiepunten tijdens de twee semesters van de LL.M. programma. Studenten in de LL.M. programma kan ook een breed scala aan ervaringsvaardighedencursussen volgen. Met goedkeuring van de Associate Dean for Academic Affairs, LL.M. studenten kunnen zich ook inschrijven voor pro bono ervaringsgerichte cursussen die worden aangeboden op de rechtenfaculteit. LL.M. studenten die in aanmerking komen voor Curricular Practical Training of een werkvergunning hebben in de VS kunnen zich ook inschrijven voor stageprogramma's. E-mail Emily Michiko Morris met vragen over deelname. studenten kunnen een verblijf aanvragen voor een derde semester van juridische studie met de bedoeling een ervaringsleerprogramma te voltooien of zich voor te bereiden op een Amerikaans bar-examen.

Stages Omdat Dickinson Law School zich op minder dan 20 mijl van de hoofdstad bevindt en minder dan twee uur van Washington, DC, hebben onze studenten de mogelijkheid om stage te lopen bij nationale advocatenkantoren; overheidsinstellingen op lokaal, provinciaal en federaal niveau; particuliere bedrijven; en non-profitorganisaties - en daarmee een gevoel te krijgen van legale gemeenschappen in steden, voorsteden en op het platteland.

Faculteit Dickinson Law-studenten leren van een onderscheidende en toegewijde fulltime faculteit, aangevuld met een adjunct-faculteit van praktiserende advocaten en rechters. Het is veelbetekenend dat bijna alle fulltime faculteitsleden jarenlang rechten hebben uitgeoefend en zich nationaal en internationaal blijven bezighouden met de advocatuur door middel van pro bono geschillen, bemiddeling, adviescommissies en studiebeurzen. De faculteit is van mening dat hun wetenschappelijke en onderwijsopdrachten complementair moeten zijn. Als geëngageerde wetenschappers accepteren ze dat een gedegen kennis van de theorie onmisbaar is voor het vermogen van onze studenten om als juridische professionals te opereren in een steeds mondialer, diverser en verfijnder juridische omgeving. De faculteit zet zich volledig in voor de gemeenschap en ondersteunt het succes van onze studenten. Lang voordat het in zwang werd, omarmde de faculteit een opendeurbeleid dat studenten aanmoedigde om zonder afspraak langs faculteitskantoren te komen.

Een inclusieve gemeenschap Wij geloven dat diversiteit ieders educatieve ervaring verrijkt. We zijn net zo toegewijd om mensen van verschillende culturen en levensstijlen te verwelkomen als we zijn om hen voor te bereiden op de volgende generatie van praktijkklare advocaten. Als een inclusieve gemeenschap definieert Dickinson Law diversiteit in brede zin om raciale en etnische minderheden, vrouwen, personen met een handicap, leden van de LGBTQ-gemeenschap, veteranen, studenten van de eerste generatie, volwassen studenten en anderen die ervaren achterstelling, marginalisatie of isolatie hebben ervaren in academische gemeenschappen vanwege hun identiteitsstatus. We zijn verheugd om een ​​verscheidenheid aan affiniteitsorganisaties voor studenten te ondersteunen, zoals:

 • Black Law Students Association (BLSA)
 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Asian Pacific American Law Students Association (APALS)
 • Militaire wet Caucus (MLC)
 • OutLAW (de LGBTQ + studentenvereniging)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Bovendien integreren de kerncursussen van Dickinson Law verschillende perspectieven en onderzoeken ze de relevantie van diversiteit voor het recht, het juridische proces en de praktijk. Via het curriculumaanbod van de Law School en zijn buitenschoolse activiteiten, kunnen Dickinson Law-studenten culturele competenties ontwikkelen en een beter inzicht krijgen in minderheidsstandpunten.

Alumninetwerk Je wordt niet alleen onderdeel van deze lange en trotse erfenis van afgestudeerden van Dickinson Law, maar je wordt ook lid van het Penn State alumninetwerk van meer dan 725.000 - het grootste actieve, betaalde alumninetwerk ter wereld. Dickinson Law heeft een LL.M. alumni die over de hele wereld werken.

Career Services Om studenten te helpen om te onderhandelen over de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag, biedt Dickinson Law een aantal middelen die verder gaan dan traditionele carrièreservices. De uitgebreide netwerken van loyale alumni van zowel Penn State als Dickinson Law zetten zich in om onze studenten te helpen slagen in hun gewenste beroepen. Afgestudeerden van de Dickinson Law genieten van een lonende carrière in verschillende gebieden van de rechtspraktijk, maar ook in het bedrijfsleven, de overheid en de academische wereld.

Toelatingsoptie 2

Locaties

 • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Vragen