Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Invoering

Plymouth State University is een regionale uitgebreide universiteit met een rijke, student leeromgeving met een inschrijving van ongeveer 4.300 undergraduate en circa 3.000 studenten. De 170-acre campus biedt een New England klassieke uitstraling in combinatie met up-to-date faciliteiten, waaronder de bibliotheek Lamson and Learning Commons; de Boyd Science Center; Langdon Woods, een LEED-gecertificeerde, milieubewuste woonplaats zaal; en PSU's nieuwste aanwinst, een Welcome Center en Ice Arena.

Plymouth State University opgericht in 1871 als een lerarenopleiding school, is onderdeel van de Universiteit Stelsel van New Hampshire en geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en universiteiten.

Gelegen in het centrum van New Hampshire aan de poort van de Witte Bergen en de Meren in het schilderachtige stadje Plymouth, PSU is binnen enkele minuten van ski, meren en parken resorts, en slechts twee uur rijden van Boston.

PSU Feiten

geschiedenis

Opgericht in 1871 als docent opleidingsschool Een deel van de University System of New Hampshire Graduate programma's begon in 1948

student Profile

4105 studenten 2088 mannelijke studenten 2017 vrouwelijke studenten 1346 eerstejaars studenten 20 gemiddelde student leeftijd 2130 afgestudeerde studenten

Faculteit Profiel

193 professoren en docenten 84% heeft een doctoraat of terminal graad in hun vakgebied 16: 1 student-to-faculteit ratio (inclusief UG & GR)

Undergraduate Collegegeld (2014 - 2015)

In-State: $ 10.700 Out-of-State: $ 18.780

campus Profiel

Geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en universiteiten 52 undergraduate majors en 60+ undergraduate minderjarigen meer dan 75 graduaat en certificeringsprogramma's in de kunsten, wetenschappen, het bedrijfsleven en het onderwijs. Opleidingen zijn de Master of Arts, Master of Arts in Onderwijs, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced Graduate Studies, en Doctor of Education 21 gemiddelde undergraduate klasgrootte 345,000+ volumes in onze bibliotheek 80+ student clubs en organisaties NCAA Division III - 24 atletische teams School Kleuren: Groen en wit School Mascot: Panthers 170 acres en 47 gebouwen

geschiedenis

Plymouth State University geëvolueerd van Holmes Plymouth Academy, die dateert uit 1808 als een pionier instituut voor de lerarenopleiding. Al in 1836, de eerwaarde Charles Brooks doceerde voor de wetgevende macht van New Hampshire en de rest van de staat op het gebied van normale scholen. Een "act voor de oprichting en het beheer van een staat normale school voor een betere opleiding van leraren" werd aangenomen in 1870.

De Raad van Toezicht zich het New Hampshire State Normal School in Plymouth in 1871; de stad van Plymouth had Holmes Plymouth Academy en andere steun aangeboden aan de nieuwe school. In 1874, minstens 20 jaar voordat het systeem werd geprobeerd in elke andere normale school in het land, had de rang en de middelbare scholen van Plymouth georganiseerd als opleidingsscholen onder toezicht van de normale school. Een nieuw schoolgebouw (Rondes Hall) en een nieuwe slaapzaal gebouwd in 1890.

In 1911, Dr. Ernest L. Silver, met ervaring als inspecteur van scholen en als opdrachtgever van Pinkerton Academie, begon een 35-jarige administratie van de school, die zag de school groeien tot volwassenheid, zowel professioneel als fysiek. Poet laureate Robert Frost, die in Rondes Hall geleerd en leefde op de campus van 1911 tot 1912, schreef Dr. Zilveren ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de instelling en de 35 jaar van de Dr. voorzitterschap Silver's in 1946: "We hebben allemaal te danken Mr. Silver een schuld van dankbaarheid voor de grote en liberale manier waarop hij moedigde ons individualiteiten zowel docenten en studenten onder hem. Ik ging naar Plymouth met hem toen hij begon zijn presidentschap en ik hebben gehouden vriendschappelijke belangstelling voor de hele 35 jaar van zijn ongewoon lange bestuur. Het verwarmt het hart met een geruststelling om op te kijken naar iets dat zo succesvol blijft in deze wereld van gebroken stukken. "In 1927, de Amerikaanse Raad van Leraar Colleges geëvalueerd Plymouth Normal School en beoordeelde het een Grade A leraren college-een rating het heeft geoordeeld sindsdien. In 1939, New Hampshire staat wetgever officieel de verhoogde status van de instelling erkend door het veranderen van de benaming naar Plymouth Teachers College en, in 1963, bij Plymouth State College van de Universiteit Stelsel van New Hampshire. In 1948, het College bood zijn eerste graduate graden. In 2003, de staat wetgever veranderde de naam van de instelling bij Plymouth State University in de erkenning van het bereik en de diepte van de programmering.

Vandaag de dag, Plymouth State University is een regionale uitgebreide universiteit met een rijke, student gerichte leeromgeving voor undergraduate, graduate, en niet-traditionele studenten. PSU biedt 50 undergraduate majors en 70 minderjarigen. Naast de openstaande programma's in het onderwijs, het bedrijfsleven, geesteswetenschappen, kunst, en de natuurlijke en sociale wetenschappen; en instituten voor meteorologie, milieu, New Hampshire studies, en landelijke partnerschappen keurmerk outreach programma's.

Locaties

  • 17 High Street, , Plymouth

Vragen