Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Invoering

Regent's International College (RIC) is een voortgezet onderwijs school in Bangkok, Thailand en biedt studenten een scala van verschillende wegen naar het verkrijgen van een Britse bachelordiploma. Het Verenigd Koninkrijk trekt duizenden studenten om zijn universiteiten elk jaar, het verstrekken van undergraduate en postdoctorale opleidingen in diverse vakgebieden.

Regent's International College is de geregistreerde centrum in Thailand voor de Universiteit van Londen Internationale Programma's, met vier BSc graden op het gebied van Economie, Management, Financiën en Sociale Studies (EMFSS) met alle academische richting die door de London School of Economics (LSE):

  • BSc (Hons) Bedrijf en Management
  • BSc (Hons) Economie en Management

Voor de studenten die niet voldoen aan de academische eisen die nodig zijn voor de Universiteit van Londen (UOL) bacheloropleidingen, bieden wij ook de nodige International Foundation Program. Dit programma leidt studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om te beginnen aan de veeleisende UOL undergraduate graden aangeboden op RIC. Het IFP is ontworpen om te zorgen voor de student bereikt hoge academische standaarden, leert de juiste vakkennis en verwerft zowel de vaardigheden en intellectuele nieuwsgierigheid die nodig zijn voor strenge degree-level studie.

Regent's International College is ook de eerste instituut in Thailand door Edexcel, het Verenigd Koninkrijk de grootste aanbestedende dienst aan de BTEC (Business en technisch onderwijs van de Raad) de kwalificaties bieden om te worden goedgekeurd. BTEC cursussen worden momenteel aangeboden in:

  • Business Studies
  • Hospitaliteit

Regent's International College biedt een '2 + 1 UK Degree programma. Na afloop van de BTEC HND op RIC kunnen studenten de voortgang op het laatste jaar van een bachelordiploma opleiding aan een Britse universiteit of het derde jaar van een opleiding op een andere internationale universiteit accepteren van de HND.

Locaties

  • 590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Vragen