Keystone logo
Riga Technical University Ph.D. van computerwetenschappen en informatietechnologie
Riga Technical University

Ph.D. van computerwetenschappen en informatietechnologie

Riga, Letland

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.910 / per year

Op de campus

Invoering

Het doel van het studieprogramma is om hooggekwalificeerde specialisten en onderzoekers voor te bereiden op 1) Informatietechnologie met specialisatie in systeemanalyse, modellering en ontwerp; of 2) Wiskunde met een specialisatie in toegepaste wiskunde en wiskundige modellering, die innovatief, state-of-the-art onderzoek uitvoeren en complexe problemen uit de praktijk oplossen.

Waarom Informatica & IT bij RTU?

Maak impact in de echte wereld terwijl u deelneemt aan grootschalig, interdisciplinair onderzoek dat de meest opwindende en gewilde velden en industrieën van vandaag omvat.

De Ph.D. in Computerwetenschappen en Informatietechnologie is een onderzoeksgraad die onafhankelijke wetenschappers, baanbrekende onderzoekers, goed voorbereide docenten en mondiale technologieleiders van topniveau voortbrengt.

Toegekende graad: Doctor of Science (Ph.D.) in elektrotechniek, elektronische engineering, informatie- en communicatietechnologie, of doctor of science (Ph.D.) in wiskunde.

Het programma richt zich op de fundamentele en toegepaste aspecten van informatietechnologie en engineering van complexe informatieverwerkingssystemen in een studiegebied dat rijp is voor innovatie in een wereld die steeds meer wordt aangedreven door data.

Studenten ontwikkelen overdraagbare onderzoeksvaardigheden en verkennen datastructuren en algoritmen, besturingssystemen, computernetwerken, cyberbeveiliging, intelligente systemen, projectmanagement, software-engineering en mens-computerinteractie.

Academische voordelen

  • Studeer bij RTU's computerfaculteit van wereldklasse en profiteer van toegewijde onderzoeksmentoren die opereren op het snijvlak van mensen, informatie en technologie.
  • Een breed programma-aanbod met een universitaire focus op het ontdekken van oplossingen voor problemen uit de echte wereld die verder gaan dan computergebruik, door theorie en praktijk in evenwicht te brengen.
  • Verbeter uw wereldwijde netwerk in Riga, een hightech broeinest-metropool met historische charme in een kleine stad.
  • Bloeiende academische gemeenschap opgebouwd rond een dynamische en diverse campuscultuur.

Vragen?

Krijg de middelen die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over je opleiding. Neem contact op met de afdeling Internationale Samenwerking en Buitenlandse Studenten van de Riga Technical University :

Opnamebureau Tel:
+ 371 67 08976
+ 371 67 089020

E-mail: [email protected]

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen