Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Ph.D. in Cognitieve Wetenschappen
Rochester Institute of Technology (RIT)

Ph.D. in Cognitieve Wetenschappen

Rochester, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 56.884 / per year *

Op de campus

* $ 56.884 - $ 42.660 | op basis van opgenomen credits

Invoering

RIT's cognitieve wetenschappen Ph.D. biedt een interdisciplinaire studie van de menselijke geest die inzichten uit de psychologie, informatica, taalkunde, neurowetenschappen, augmented reality en filosofie combineert.

Studenten in de Ph.D. in de cognitieve wetenschappen onderzoek doen naar menselijke perceptie, cognitie, actie en taal met een focus op de representatie en verwerking van informatie binnen biologische en computationele raamwerken. De cognitieve wetenschap Ph.D. bereidt studenten voor op een loopbaan in de academische wereld of de industrie en ontwikkelt vaardigheden om gegevens te analyseren, complexe concepten te begrijpen en concepten te interpreteren en te communiceren voor een breder publiek. Faculteitsadviseurs komen van over de hele RIT-campus om een bloeiende, interdisciplinaire gemeenschap te creëren die studenten ondersteunt op hun weg om onafhankelijke wetenschappers te worden.

RIT's Cognitieve Wetenschap Ph.D.

Interdisciplinair Curriculum

Het cognitieve wetenschappenprogramma wordt gezamenlijk verzorgd door faculteitsexperts van vijf RIT-hogescholen, waardoor studenten waardevolle, carrièrebevorderende interdisciplinaire vaardigheden en communicatiecompetenties kunnen ontwikkelen als onderdeel van de programma-ervaring.

De vijf hogescholen omvatten het College of Liberal Arts; College van Wetenschappen; Golisano College voor computer- en informatiewetenschappen; Kate Gleason College voor Techniek; en het Nationaal Technisch Instituut voor Doven.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen