Keystone logo
Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Invoering

Een Rutgers zakelijke onderwijs bereidt studenten voor succes - niet alleen in hun gekozen gebieden, maar ook in hun leven. Vanuit onze uitgebreide undergraduate cursussen om onze zeer gewaardeerde MBA-programma, een Rutgers onderwijs is een levensveranderende ervaring dat de student de vaardigheden en kennis om wereldwijd te concurreren, terwijl het verbreden van hun waardering voor de manier waarop de wereld werkt geeft. Velen beschrijven het als een van de meest lonende ervaringen van hun leven - professioneel en persoonlijk.

Maar wat maakt het RBS ervaring zo verschillend van andere top-ranked scholen? U zult nationaal top-ranked programma's op een groot aantal gebieden, waaronder Pharmaceuticals, Finance en Supply Chain Management te vinden. En onze locatie biedt gemakkelijke toegang tot carrièremogelijkheden in de New York / New Jersey gebied.

Maar de meeste studenten wijzen op hun oprechte gevoel van "fitting in" als een belangrijk verschil in de RBS-ervaring. Studenten vrijwel meteen comfortabel binnen de cultuur van de school voelen. En omdat we een top-ranked onderwijs voor een algemeen lagere kosten dan andere business schools, de studenten genieten van een veel hoger rendement op hun investering.

Locaties

  • New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854, 08854, New Brunswick

  • Rutgers Business School—Newark 1 Washington Park | Newark, NJ 07102, 07102, Newark

  • 286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302, 07302, Jersey City

  • 161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960, 07960, Morristown

Vragen