Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Invoering

SAE, met 47 campussen in 23 landen, zet sinds 1976 de wereldwijde benchmark voor creatief media-onderwijs. SAE Dubai biedt met trots door TEQSA geaccrediteerde bachelordiploma's in 5 disciplines - animatie, audio, design, film en games, naast korte cursuscertificaten . SAE biedt door de Australische overheid geaccrediteerde bachelordiploma's aan.

SAE is 's werelds toonaangevende docent in creatieve media-industrieën. Opgericht in 1976, beslaan we nu de hele wereld met 47 campussen in 23 landen.

In Dubai verzorgt SAE cursussen voor meer dan 300 studenten.

SAE biedt geaccrediteerde bachelordiploma's van de Australische overheid naast korte cursuscertificaten:

 • animatie
 • audio
 • Ontwerp
 • Film
 • Spellen

Bij SAE zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke programma's in faciliteiten van wereldklasse. We zorgen ervoor dat onze studenten een uitstekende opleiding, internationaal erkende kwalificaties en branchegerelateerde vaardigheden ontvangen.

Onze afgestudeerden hebben echt een concurrentievoordeel.

SAE Dubai

SAE Dubai is centraal gelegen en maakt deel uit van de bloeiende en levendige media- en internetsteden van de stad, evenals Dubai Knowledge Village. Dit is de kunst- en culturele gemeenschap van de stad. De campus beschikt over een grote en diverse studentengemeenschap en een staf van toegewijde, deskundige professionals die zich inzetten voor de beste praktijk van lesgeven en leren.

SAE Dubai biedt u:

 • Een-op-een aandacht en samenwerkingsmogelijkheden voor leren
 • Apparatuur en faciliteiten van industriestandaard
 • Gespecialiseerde korte cursussen
 • Gespecialiseerde masterclasses
 • Links met meerdere studio's in de naburige creatieve gemeenschappen
 • Een actieve en gastvrije studentenvertegenwoordiger
 • Sterke banden met verschillende bedrijven op het gebied van audio, film, grafisch ontwerp, web, games en animatieontwikkeling

faciliteiten:

 • Faciliteiten van wereldklasse sinds 2005
 • Gloednieuwe Dubai Campus met een geweldige sfeer
 • Analoge en digitale akoestisch uitgebalanceerde opnamestudio's
 • Meerdere controlekamers
 • Supersized green screen en fotostudio
 • Enorme online bewerkingssuite
 • Overhead verlichtingsinstallatie
 • High-end camera's
 • Toonaangevende software

Het SAE-verschil

SAE levert sinds 1976 uitstekend branchegericht onderwijs. We hebben de norm gesteld voor kwalificaties voor hoger onderwijs en beroepsonderwijs in creatieve media omdat we deze industrieën kennen en weten hoe we afgestudeerden die klaar zijn voor de industrie moeten opleiden. We houden van wat we doen en we zijn toegewijd aan het aanbieden van onderwijsopties die uitdagen, ontwikkelen en inspireren.

Creative Media Education Specialists

We zijn 's werelds toonaangevende docent in creatieve media-industrieën omdat we nauw samenwerken met onze branchepartners, we gespecialiseerde docenten in dienst hebben met praktijkervaring en we bieden persoonlijk onderwijs in faciliteiten van wereldklasse.

Onze gespecialiseerde cursussen in creatieve media spelen in op de dynamische en evoluerende aard van deze industrieën. We houden de vinger aan de pols en denken buiten het vierkant om u te helpen uw potentieel te bereiken en uw dromen te realiseren.

Globaal perspectief

SAE heeft 55 campussen in 28 landen. Onze studenten en docenten vormen een unieke, diverse en creatieve gemeenschap die samenkomen voor een gezamenlijk doel: uitstekende onderwijsmogelijkheden. Onze expertise is wereldwijd erkend en echt wereldwijd.

SAE-cursussen zijn geaccrediteerd door de Australische overheid en internationaal erkend.

Snel leren

SAE biedt geaccrediteerde fast-track-learning Pathways zodat u industrie-ready en op weg naar die droom werk sneller kan zijn. Als je bereid bent om hard te werken, dan betekent onze intensieve fast-track-opties dat je binnen 2 jaar een diploma behaalt.

Praktische en persoonlijke studie

Bij SAE weten we dat afgestudeerden in de creatieve media-industrie individuele praktische training nodig hebben. We erkenden dit al in 1976 - daarom hebben we pionierswerk verricht in ons praktijkgerichte, branchegerichte en gepersonaliseerde curriculum, dat aan u wordt aangeboden in ultramoderne faciliteiten.

We halen je ook uit de klas en de echte wereld in, met professionele ontwikkelingsmogelijkheden op enkele van de belangrijkste festivals en evenementen van Australië.

SAE zet zich in voor excellentie in het onderwijs en uw leerresultaten.

We kennen onze spullen

Bij SAE helpen we u uw vaardigheden en expertise aan te scherpen met ons rigoureuze curriculum op basis van praktische en technische ervaringen, en gebaseerd op theorie en kritische analyse.

SAE traint sinds 1976 afgestudeerden die klaar zijn voor de industrie. We zijn geweldig in wat we doen - daarom zijn we marktleider op het gebied van onderwijs in creatieve media.

Onze geschiedenis

SAE Australië

SAE werd in 1976 in Australië opgericht als 's werelds eerste audio-engineeringinstituut. Het vroege succes van SAE en de vraag naar onze praktische, op theorie gebaseerde en branchegerelateerde training leidden al snel tot de oprichting van andere landelijke campussen. In 1982 had SAE campussen in Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth. De speciaal gebouwde campus in Byron Bay, met onovertroffen audiofaciliteiten, werd in 2003 geopend.

Vanaf de oprichting van SAE's eerste instituten en cursussen werden door de overheid geaccrediteerde kwalificaties voor beroepsonderwijs en hoger onderwijs ingevoerd. SAE is nu geëvolueerd om een ​​wereldleider te worden in creatief media-onderwijs.

In 2004 verwierf SAE het Qantm College, een toonaangevende digitale media-opleider die gespecialiseerd is in 3D-animatie, ontwerp en programmering van spellen, webontwikkeling en grafisch ontwerp.

Qantm, een van de eerste onderwijsaanbieders die opleidingen in het ontwerpen van spellen aanbiedt, heeft een indrukwekkende stamboom. Het college werd in 1996 opgericht met de collectieve ondersteuning van:

 • Ministerie van Buitenlandse Zaken Ontwikkeling en innovatie van Queensland
 • Arts Queensland
 • Regering van het Noordelijk Territorium
 • Universiteit van Queensland
 • Universiteit van Zuid-Queensland
 • James Cook University
 • Griffith University
 • TAFE Queensland

Met SAE is Qantm sindsdien uitgegroeid tot de wereldwijde arena als vooraanstaande digitale media-educator.

In februari 2011 werden het SAE Institute en het Qantm College onderdeel van Navitas, een toonaangevende aanbieder van wereldwijd onderwijs.

De geconsolideerde expertise en middelen van SAE, Qantm en Navitas zorgen ervoor dat onze studenten de vaardigheden en branchekennis hebben die ze nodig hebben voor een lonende carrière in de entertainment- en creatieve media-industrie.

SAE Institute en Qantm College, als onderdeel van Navitas, zijn nu bekend als SAE Australia.

SAE Internationaal

In navolging van het succes van SAE in Australië, werd de eerste buitenlandse SAE-campus in 1985 in Londen geopend. Net als in Australië, in de internationale arena, bleek SAE zeer succesvol in het leveren van een kwalitatief, praktisch en theoretisch curriculum aan aspirant-professionals in de muziekindustrie.

Niet lang nadat de campus van Londen werd geopend, vestigde SAE zijn eerste Europese instituut in München. München zou de eerste van vele SAE-instituten voor vreemde talen zijn over de hele wereld.

SAE was midden jaren 90 goed ingeburgerd in Europa, Azië en Nieuw-Zeeland. De eerste van 7 campussen werd in 1998 in de VS geopend.

Vanaf het begin van onze bescheiden studio in Sydney omvat SAE vandaag de dag 53 campussen in 27 landen. SAE International is begonnen met audio en is in de loop der jaren geëvolueerd en biedt nu ook kwalificaties in andere creatieve mediadisciplines: animatie, design, digitale journalistiek, film, games en web en mobiel.

Al onze cursussen volgen de grondbeginselen van SAE - hoogwaardige, op de industrie gerichte, praktische en theoretische opleidingsopties voor creatieve en getalenteerde personen.

Locaties

 • Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Vragen