Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Invoering

Training in Sanromán duurde 25 jaar om waarde aan individuen en organisaties door middel van opleiding. We bieden globale oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten door middel van diensten die zich inzetten voor innovatie en kwaliteit.

Twee functies definiëren ons als experts in opleiding: Onze onderwijsmodel en ons business model, zeer gericht op de behoeften van de klant.

Wij bieden klaslokaal studies, gemengde of blended learning en e-learning door middel van webinars, virtuele campus, mobile learning en virtuele klassen. Met meer dan 600 opleidingen, 25.000 studenten per jaar gaan via onze virtuele en fysieke klaslokalen, verspreid over het hele land en Latijns-Amerika. Ongeveer 20% van de jongeren die we zijn toetreding tot de arbeidsmarkt dankzij ons didactisch model en het werk van onze dienst voor arbeidsvoorziening het.

We ontwikkelen ook consulting services voor publieke en private sector en gespecialiseerd is in veel gebieden, waaronder onderwijs en werkgelegenheid, sociaal onderzoek, organisatorische verbeteringen, nieuwe technologieën, informatiesystemen of systemen van kwaliteitsmanagement en milieu .

In Sanromán we zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid, vaardigheden en de inzetbaarheid van werkzoekenden, vooral jonge mensen die moeite hebben met de toegang tot hun eerste baan te hebben. Dus in april 2012, in een context van economische recessie en arbeid problemen, worden we Placement Agency Sanromán bevoegd niveau, zowel lokaal als online.

Deze entiteit werd opgericht met het doel van de weg in het zoeken naar werk zoveel mogelijk potentiële kandidaten te vergemakkelijken. Onder onze diensten Uitzendbureau, die van de beoordeling van de beroepsprofielen en gids kandidaten in het zoeken naar een baan door middel van persoonlijke service.

Onze internationale projecten worden ontwikkeld in verschillende landen van Latijns-Amerika, en hebben een transversale aanpak die drie belangrijke gebieden omvat om te overwegen: de waarde van het ondernemerschap, onderwijs en internationale samenwerking voor ontwikkeling.

Onze cultuur van Human Resources ...

Het is de inzet dat al onze medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen binnen Sanromán, het verwerven van elke dag nieuwe ervaringen en kennis, verbetering van de opleiding en continue verbetering te nemen.

Onze Cycle of Human Resources ...

Macht leiderschap als de basis van onze bedrijfscultuur; een leiderschap op basis van bijvoorbeeld, nabijheid en continue feedback.

MISSION

We genereren services en training en consulting oplossingen voor de werkelijke behoeften van organisaties, klanten en gebruikers te voldoen.

VISION

Als toonaangevend bedrijf in de markt, zijn strategische partner van onze klantorganisaties in het beheer van hun talent.

WAARDEN

Ons doel is dat medewerkers aandeel, begrijpen en wonen de waarden op de werkplek. De waarden worden geïntegreerd in onze omgeving en de toestellen, door middel van onze gedragscode, interne communicatie en training / bijeenkomsten.

Kwaliteit: doelmatigheid, doeltreffendheid en excellentie in prestaties en resultaten. Het is de bijdrage en waardecreatie aan interne en externe klanten. Innovatie: Draaien ideeën en kennis van producten, processen en diensten of nieuwe modellen. Verkennen en ideeën voor het creëren van succes. Commitment: Ga verder dan de bepalingen van uw functies, continu verbeteren en het verkrijgen van groter vermogen om de doelstellingen te bevorderen. Enthousiasme: Maak spannende elke activiteit die u doet, doe het met passie om productiever te zijn. Trust: De basis van de relaties tussen partners, de motor die doelen bereikt.

Locaties

 • Madrid

  Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen