Keystone logo

Stratford College Of Business Management

A logo

Invoering

Stratford College biedt leerprogramma diensten van hoge kwaliteit Britse onderwijsprogramma's en workshops lokaal als internationaal.

Stratford College is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk met centra in Londen en Abuja (Nigeria). Wij bieden ook cursussen via afstandsonderwijs.

We zijn toegewijd aan het leveren van top kwaliteit van het onderwijs en ontwikkelomgeving. Onze studenten profiteren van de intensieve onderwijs en toegewijd personeel. Wij combineren traditionele waarden met een moderne aanpak en technologieën om ervoor te zorgen dat alle cursussen worden geleverd en onderwezen in de meest efficiënte en effectieve manier voor succes.

Onze programma's zijn ontworpen en geleverd in samenwerking met gerenommeerde Britse instellingen en worden normaal gesproken ingezet bij een online platform dat leerprogramma academies in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland feeds.

Onze studenten, gevestigd buiten het Verenigd Koninkrijk, kunnen wereldwijd erkende Britse kwalificaties krijgen zonder dat ze naar het Verenigd Koninkrijk moeten reizen. Bovendien, al onze cursussen te kunnen garanderen progressie voor verdere studie aan instellingen in het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft onze internationaal gebaseerd studenten de flexibiliteit van het starten van hun programma's in hun eigen land en de voltooiing in het Verenigd Koninkrijk of vice versa als de dit wensen.

Al onze internationale academies opereren als professionele scholen die collegegeld voor studenten die ons intern toegekend programma of onafhankelijk geregeld examens voor cursussen / kwalificaties die door andere universiteiten of hogescholen. Studenten krijgen gezicht collegegeld en de steun van goed opgeleid personeel worden geconfronteerd bij hun plaatselijke academie voor programma's die worden beheerd en beoordeeld vanuit onze universiteit in het Verenigd Koninkrijk door middel van afstandsonderwijs.

Locaties

  • 1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

Vragen