Keystone logo
© Nova National School of Public Health
School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

Invoering

De internationale Ph.D. programma in "Agricultural Innovation in Tropical Food Chains" wordt gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Lissabon "School of Agriculture (ISA, ULisboa)" en "Lisbon School of Economics & Management (ISEG, ULisboa)", in samenwerking met het "National Institute voor landbouwkundig en veterinair onderzoek (INIAV - Staatslaboratorium)". Een nieuwe en innovatieve Ph.D. programma voor studenten uit gematigde landen met vaardigheden op het gebied van landbouw en agrovoedingsketens die op zoek zijn naar contextualisering van tropische regio's en voor studenten uit tropische landen die hun gecontextualiseerde competenties willen confronteren met blootstelling aan nieuwe technische en wetenschappelijke kennis, door middel van een internationale trainingservaring. Een toonaangevende cursus die hoogwaardig theoretisch, methodologisch en contextueel onderwijs biedt in tropische landbouw en waardeketens om succesvolle professionals, ondernemers en toekomstige ontwikkelingsleiders te begeleiden bij het transformeren van samenlevingen door de ontwikkeling van een moderne, duurzame en vitale landbouwsector.

Waarom zou je kiezen?

Erkenning van de Universiteit van Lissabon, met de beste nationale positie in internationale ranglijsten, een ervaren faculteitsorgaan dat zich bezighoudt met prestigieuze onderzoekseenheden en hoge internationalisering. Historische en voortdurende banden met onderwijs en kennisoverdracht in tropische agronomie is een sterk kenmerk van ISA, dat een "projectgebaseerd onderwijs" ondersteunt. Mogelijkheid om de Ph.D. cursus in een intensief regime, waardoor periodes in het buitenland en reiskosten tot een minimum worden beperkt. Synergieën door koppelingen met het AGRINATURA-netwerk, het Tropical Studies for Development Centre (CENTROP) en de ULisboa's Food, Farming and Forestry (F3) en Tropical (CTROP) Colleges. Synergieën met internationale projecten met tropische regio's, waarbij de drie instellingen betrokken zijn, evenals gezamenlijke samenwerking in de deelnemende landen.

Visie

Een toonaangevende cursus die hoogwaardig theoretisch, methodologisch en contextueel onderwijs biedt in tropische landbouw en waardeketens om succesvolle professionals, ondernemers en toekomstige ontwikkelingsleiders te begeleiden bij het transformeren van samenlevingen door de ontwikkeling van een moderne, duurzame en vitale landbouwsector.

Waarom kiezen voor dit doctoraatsprogramma?

  • Erkenning van de Universiteit van Lissabon, met de beste nationale positie in internationale ranglijsten, een ervaren faculteitsorgaan dat zich bezighoudt met prestigieuze onderzoekseenheden en hoge internationalisering.
  • Historische en voortdurende banden met onderwijs en kennisoverdracht in tropische agronomie is een sterk kenmerk van ISA, dat een "projectgebaseerd onderwijs" ondersteunt.
  • Deelname aan het Consortium of Schools of Agricultural Sciences (CECA), omkaderd door UNESCO via het "International Centre for Advanced Training in Fundamental Sciences of CPLP Researchers", biedt doctoraatsbeurzen voor studenten uit Afrikaans-Portugeessprekende landen en Oost-Timor.
  • Mogelijkheid om de Ph.D. cursus in een intensief regime, waardoor periodes in het buitenland en reiskosten tot een minimum worden beperkt.
  • Synergieën door koppelingen met het AGRINATURA-netwerk, het Tropical Studies for Development Centre (CENTROP) en de ULisboa's Food, Farming and Forestry (F3) en Tropical (CTROP) Colleges.
  • Deelname van ISA en ISEG aan de European University UNITE! - Universitair Netwerk voor Innovatie, Technologie en Engineering.
  • Synergieën met internationale projecten met tropische regio's, waarbij de drie instellingen betrokken zijn, evenals gezamenlijke samenwerking in de deelnemende landen.

Locaties

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda, 1349-017 Lisboa – PORTUGAL, 1349-017, Lisbon

Vragen