Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Invoering

Welkom bij Selinus Business School

We certificeren leiders die het verschil maken in de zakenwereld

Ons institutionele werk is gewijd aan de certificering van verworven managementvaardigheden en eerdere studies voor professioneel gebruik in een internationaal werkperspectief. De Business School van Selinus University is een onafhankelijk bedrijf voor afstandsonderwijs online hoger onderwijs dat flexibele liberale en wereldwijde studies op universitair niveau aanbiedt voor Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) op alle gebieden van Business en Management.

Bachelor-, master- en doctoraatscertificaten en -diploma's, afgegeven door Selinus University na voltooiing van een afstudeerscriptie, zijn professionele en internationale certificaten en diploma's afgegeven door het hoofdkantoor van Roseau Walley via Uniselinus Europe, met het hoofdkantoor in Londen, dat de licentiehouder is voor de wereldwijde distributie van Selinus Curricula van de universiteit. De graden worden toegekend op basis van de behaalde studiepunten en met betrekking tot de validatie van de opleidingen, evenals op basis van de aanbevelingen van de docenten op de lokale campussen waar de studiepunten zijn behaald.

Onze programma's, gereserveerd voor managers, ondernemers en professionals gericht op de ontwikkeling van hun professionele carrière, zijn gebaseerd en zijn volledig compatibel met de internationale onderwijssystemen. De richtlijnen waarnaar onze Business School verwijst, komen overeen met minimaal 5 jaar professionele ervaring in de specifieke managementtak waarin de kandidaat actief is.

De compatibiliteit en vaardigheden die overeenkomen met het curriculum van de kandidaat worden beoordeeld door middel van een rigoureus proces van verificatie en evaluatie van het curriculum vitae, de som van zijn / haar vaardigheden en de waarde van zijn / haar afstudeerscriptie.

089fotoshootings / Pixabay

Carriere vooruitzichten

Onze opleidingen zijn carrière-gecertificeerd en bieden kandidaten met een bewezen staat van dienst van ten minste 5 jaar de mogelijkheid om een prestigieuze BBA, MBA of DBA in Business Administration te behalen in een vakgebied dat verband houdt met hun professionele ervaring. Kandidaten moeten door middel van een rigoureus, origineel en gekwalificeerd eindwerk aantonen dat hun kennis op het gebied van bedrijfskunde voldoet aan internationale academische normen met betrekking tot de vereiste academische discipline.

Gericht op een breed scala aan specialistische onderwerpen en met vele jaren ervaring, zijn onze studenten uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen in de hedendaagse wereldeconomie en zijn ze voorbereid op een breed scala aan professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Selinus Business Schooll-opleidingen zijn een uitstekende keuze voor managers, ondernemers en professionals die hun professionele prestige op de huidige arbeidsmarkt willen zien toenemen. De rigoureuze beoordeling van onze adviseurs, de bekwaamheid van de supervisors voor de toekenning van de academische titel is een garantie voor een hoge mate van professionaliteit en kan zeer relevant zijn, zo niet doorslaggevend, in het privéveld van liberale studies.

Een internationale SBS-graad moet samenvallen met het vooruitzicht van loopbaanontwikkeling naar hogere functies bij nationale en multinationale bedrijven en organisaties.

Locaties

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Vragen