
Levensmiddelentechnologie, PhD
Semey, Kazachstan
DUUR
0 up to 3 Years
TALEN
Russisch,
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2023
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Educatief programma Technologie van voedingsproducten is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerd, competitief personeel, het verbeteren van de kwaliteit van kennis, het vormen van een multi-level systeem van onderzoeksactiviteiten volgens de dringende behoeften van modern onderwijs en wetenschap, de harmonieus ontwikkelde persoonlijkheid van een specialist in de organisatiegebied en effectief gebruik van moderne voedseltechnologieën en deelnemen aan managementactiviteiten, wat een van de dringende taken is in de Republiek Kazachstan. Het unieke van de EP "Technology of Food Products" talrijke eigen wetenschappelijke ontwikkelingen in de vlees- en zuivelsector bieden een betrouwbare basis voor het opleiden van nieuwe generaties specialisten.
Activiteit:
directeur van de organisatie;
Adjunct-directeur van de organisatie voor wetenschappelijk werk;
de hoofdingenieur van de organisatie;
Wetenschappelijk secretaris;
Hoofd van het onderzoekslaboratorium van de voedingsindustrie;
het hoofd en toonaangevende specialist in onderzoeksinstituten, wetenschappelijke onderzoekscentra, voedselproductie-instellingen, structurele afdelingen van het ministerie van Landbouw;
een docent aan instellingen voor hoger en middelbaar onderwijs van het voedingsprofiel;
een specialist in agrarische formaties van verschillende eigendomsvormen, productie-instellingen met een landbouwprofiel, land en territoriale comités;
een expert in projecten.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Ph.D. in Food Science
- Parma, Italië
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Verenigd Koninkrijk
Doctoraat in voedselhygiëne en verwerkingstechnologie
- Brno, Tsjechië