Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Invoering

Experience Diplomatie

Slechts enkele minuten van New York City en in het hart van Washington, DC, Seton Hall's School of Diplomacy en Internationale Betrekkingen is een ideale plek om mondiale zaken en de praktijk diplomatie uit de eerste hand te studeren in een professionele, dynamische en cultureel rijke setting. Afgestudeerde kandidaten komen samen uit de hele Verenigde Staten en in 25 landen over de hele wereld om zowel de studie en het toepassen van een multidisciplinair curriculum dat de wereldwijde studies, het oplossen van conflicten, internationale economie en leiderschap benadrukt.

De School toegewijde stage en professionele diensten kantoren ondersteunen studenten loopbaanontwikkeling door middel van één-op-één advies, workshops, alumni mentorschap en begeleiding met concurrerende stage, broederschap en carrièremogelijkheden bij de overheid, het bedrijfsleven, de wet, en de non-profit sector.

Door middel van een unieke samenwerking met de Vereniging van de Verenigde Naties van de Verenigde Staten, de School biedt studenten een breed scala van academische en professionele voordelen, waaronder een Summer Program van de VN in New York City, Semester in Washington, DC, internationale seminars en nog veel meer.

Slechts 14 mijl van New York City, het epi-centrum van de internationale betrekkingen, heeft academische uitmuntendheid Seton Hall's uitgekozen voor onderscheid door The Princeton Review, US News & World Report en Bloomberg BusinessWeek.

  • Word lid van een delegatie aan een internationale studiereis
  • Bespreek kritische mondiale problemen met wereldleiders
  • Complete professionele stages, lokaal, of in het buitenland
  • Solliciteer klas kennis om reële situaties
  • Veronderstel belangrijke leidinggevende functies op de campus
  • Bouw het vertrouwen die nodig is om een ​​verschil op het gebied van business, communicatie, diplomatie, overheid, wet of de non-profit sector te maken
  • Maak gebruik van de voordelen van onze samenwerking met de Stichting van de Verenigde Naties en de Vereniging van de Verenigde Naties

De School of Diplomacy omarmt lange traditie van een op waarden gebaseerde onderwijs en toewijding aan de ontwikkeling van dienende leiders voor een mondiale samenleving Seton Hall's. Seton Hall is opgericht in 1856, een van de oudste katholieke universiteiten in de Verenigde Staten. De universiteit is de thuisbasis van tien scholen die bijna 200 graduate en undergraduate degree programma's om 10.000 studenten van alle rassen en religies.

Locaties

  • 400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Vragen