Keystone logo
Siena College

Siena College

Siena College

Invoering

Siena College is een prive, katholieke liberal arts college zich in Loudonville, NY.

Siena College is een particuliere, katholiek, liberal arts college zich in Loudonville, New York-10 minuten van de hoofdstad van de deelstaat Albany in het hart van het Hoofdstedelijk Gewest de in New York.

Met 32 ​​majors, 80-plus minderjarigen en certificaten, en prestigieuze joint-opleidingen in de vrije kunsten, wetenschap en bedrijfsleven, Saints hebben meer dan 1.200 unieke manieren om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Maar dat is slechts het begin.

Onze 3.000 heiligen komen van over de hele wereld en laat niet alleen met een dieper begrip van het, maar de tools die nodig zijn om een ​​actieve en zinvolle deel te nemen aan het. Ze beseffen al snel een Siena onderwijs is niet iets wat je krijgt, het is iets wat je doet.

Honderden studentenleven opties, variërend van het Rode Kruis naar rugby samen met Siena 22-sport Divisie I atletische programma om studenten te voorzien van de mogelijkheid in het spel, ongeacht hun belangen kunnen zijn om te krijgen. Uitgebreide studie in het buitenland programma's en meeslepende dienst-learning mogelijk maken voor de ontdekking en reflectie.

Saints werken nauw samen met hun professoren (12: 1 student-faculteit ratio), gebruik te maken van de middelen one-of-a-kind en één-op-één mogelijkheden voor onderzoek op alle gebieden. Een Siena onderwijs wordt versterkt door een robuuste stageprogramma die top startende bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen die de groei van deze regio rijden omvat.

High-impact leercentra, zorgzaam en betrokken faculteit die het beste te trekken in hun leerlingen, en een franciscaanse traditie van de dienst en de gemeenschap te definiëren wie we zijn en geven de studenten een levenslange voordeel.

Saints slagen. Vijfennegentig procent van de recent afgestudeerden in dienst zijn of de voortzetting van hun opleiding, veel werken en studeren aan top organisaties en graduate-programma's. Een derde van onze afgestudeerden zeggen een Siena verbinding leidde tot hun eerste baan.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Loudonville

    515 Loudon Road, 12211, Loudonville

Vragen