Keystone logo
Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Invoering

Simmons School of Management is gevestigd in Boston, Massachusetts, en biedt drie Graduate niveau zakelijke programma's: het MBA, Gezondheidszorg MBA, en Master of Science in Management programma's. Het is het toonaangevende centrum voor innovatief onderwijs, onderzoek, en het discours over vrouwen, leiderschap en management.

De Simmons MBA wordt aangeboden in een versnelde 16-maanden full-time formaat of drie jaar part-time formaat. Simmons School of Management biedt de enige AACSB-geaccrediteerde MBA-programma uitsluitend bedoeld voor vrouwen, en het programma is gerangschikt # 1 in kansen voor vrouwen door de Princeton Review gedurende 5 opeenvolgende jaren.

De Simmons Health Care MBA is zowel AACSB en CAHME geaccrediteerd, en voedt mannen en vrouwen voor de gezondheidszorg leiderschap. Dit strategisch ontworpen driejarig programma omvat de sterke punten van ons nationaal erkende MBA-programma met de expertise van onze gezondheidszorg faculteit en een uitgebreide gezondheidszorg curriculum.

De Simmons Masters of Science in Management programma is ontworpen om mannen en vrouwen te bereiden van een gevarieerde set van academische en professionele achtergronden voor management en leiderschap succes in de huidige concurrerende wereldeconomie. De cursussen zullen een suite van de stichting niveau business courses dat de fundamentele kennis van zaken en een meesterschap in management vormen.

Locaties

  • Simmons College School of Management 300 The Fenway

Vragen