Keystone logo
Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Invoering

Research Excellence over management, Social Science & Computing

Een vooraanstaande universiteit in Azië, de Singapore Management University (SMU) is internationaal bekend om zijn onderzoek van wereldklasse en onderscheiden onderwijs. Het genereert leading-edge onderzoek met een wereldwijde impact, en is gericht op een brede basis, creatieve en ondernemende leiders te produceren. Thuisbasis van meer dan 8.300 undergraduate en postgraduate studenten, is SMU bekend om zijn interactieve en technologisch-enabled pedagogie van seminar-style onderwijs in kleine klassen. De universiteit bestaat uit zes scholen - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law en de School of Social Sciences - het aanbieden van een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-opleidingen in verschillende disciplines .

SMU biedt vier PhD-programma's:

PhD in Business, met specialisaties in: financiën afzet Operations Management Organisational Behaviour en Human Resources Strategic Management & Organisatie PhD in Economie PhD in de psychologie PhD in Information Systems (informatica, alsmede management)

SMU biedt ook het Interdisciplinair Doctoral Programme in onze onderzoeksgebieden of excellence waar studenten kunnen kiezen voor een specialisatie primaire en een secundaire specialisatie. Kunt u terecht op onze Startpagina voor meer informatie.

Voordelen van het nastreven van de SMU PhD

 • SMU bereidt onze promovendi van wereldklasse academische of industrie opinieleiders in hun gespecialiseerde of interdisciplinaire velden door het bieden van mogelijkheden voor een diepere integratie in management, sociale wetenschappen en informatica geworden. Onze studenten zijn goed uitgerust om te maken of het genereren van impactvolle en real-world oplossingen.
 • Er zijn ook veel kansen voor onze promovendi deel te nemen aan onderzoek en onderwijs teams op de scholen evenals SMU onderzoekscentra en instituten bestaat uit internationaal bekende docenten die zijn experts in hun gespecialiseerde gebieden.
 • Boven academische vorming, SMU promovendi ook deelnemen aan de professionele ontwikkeling van activiteiten (zoals presentatie- en didactische vaardigheden opleiding). Deze training is nuttig om hen tijdens hun promotie-onderzoek alsmede nadat ze afstuderen.
 • Als je in een stadscampus, PhD studenten gemakkelijk toegang hebben tot de industrie partners die onderzoeksgegevens en validatie platforms evenals SMU's onderzoeksfaciliteiten die merkgebonden en gepubliceerde databases bevat.
 • SMU biedt onze PhD-studenten met beurzen die collegegeld te dekken en levende stipendia en biedt royale conferentie financiering voor studenten om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen.
 • Onze gepromoveerden hebben goede stages op prestigieuze academische instellingen en brancheorganisaties gevonden.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Singapore

  Singapore Management University, Administration Building, Level 12, 81 Victoria Street, 188065, Singapore

  Vragen