Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Invoering

SIT Graduate Institute biedt internationaal gerichte masteropleidingen, certificaten en professionele ontwikkelingsprogramma's op het gebied van internationaal onderwijs, duurzame ontwikkeling, humanitaire hulp, klimaatverandering en internationale betrekkingen. Sinds 1964 bereidt SIT professionals voor om succesvol te zijn in interculturele en internationale omgevingen.

Master's Degree en Certificaatprogramma's in verschillende inhoudsgebieden en formaten

SIT Graduate Institute bereidt studenten van over de hele wereld voor om effectieve leiders, professionals en burgers te worden. SIT's graduate en professionele ontwikkelingsprogramma's zijn geworteld in het ervaringsgerichte onderwijsmodel, waarbij leren plaatsvindt op het raakvlak van theorie en praktijk. Studenten worden opgeleid tot hooggekwalificeerde beoefenaars die een uitstekende kennis hebben van de theoretische basis van hun beroep, ervaring in het veld en een bewustzijn van hun eigen capaciteiten, waarden en ethiek.

SIT is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE) via haar Commission on Institutions of Higher Education. Voor vragen over de accreditatiestatus kun je terecht bij het administratieve personeel van de instelling.

Personen kunnen ook contact opnemen met:
Commission on Institutions of Higher Education
New England Commission of Higher Education
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT is goedgekeurd om deel te nemen aan de National Council for State Authorization Reciprocity Agreements.

toelatingen

SIT Graduate Institute toelatingsmedewerkers werken een-op-een met elke aanvrager. We doen er alles aan om u tijdens het hele proces bij te staan, van de eerste aanvraag tot de inschrijving voor het programma.

Onze parttime, hybride programma's starten in de zomer en onze fulltime, wereldwijde opleidingen starten in de herfst. Kijk op de webpagina van het programma waarin je geïnteresseerd bent voor de exacte programmadata. U kunt voor vragen ook contact opnemen met Admissions via [email protected].

Beurzen en financiering

Alle geaccepteerde studenten met bewezen kwalificaties komen automatisch in aanmerking voor beschikbare prijzen. Er is geen extra aanvraag vereist.

Yellow Ribbon-programma voor Amerikaanse veteranen

SIT Graduate Institute neemt met trots deel aan het Yellow Ribbon- programma, waardoor Amerikaanse veteranen en hun gezinsleden een diploma kunnen behalen.

Beurzen verdienen

Onderscheidingen op basis van de kracht van uw aanvraag voor uw SIT Graduate Institute -programma.

Collegegeld Kortingen

Het Alumni Advantageis een onderscheiding van $ 10.000 voor alumni van The Experiment in International Living, SIT Study Abroad of International Honours-programma's, om alumni in staat te stellen hun leertraject voort te zetten binnen de SIT en grotere World Learning-gemeenschap.

DeSIT Partners -prijs is een eerbetoon aan onze relaties met partners. Deze onderscheiding van $ 10.000 is beschikbaar voor huidige werknemers van partners van de SIT Graduate Institute en sturende scholen naar SIT Study Abroad. SIT heeft bijna 300 partners over de hele wereld. Om te zien of u in aanmerking komt voor de SIT partnerbeurs, kunt u hiereen aanvraag indienen.

De Vermonteris een onderscheiding van $ 8000 voor aanvragers die in Vermont wonen, waar de campus van SITis gevestigd sinds het begin van de jaren zestig, toen het werd opgericht als trainingscentrum voor het Peace Corps. Als trots lid van de gemeenschap van Vermont zet SIT zich in voor het versterken van het personeelsbestand in Vermont, het bevorderen van leiderschapsvaardigheden binnen de staat en het bieden van wereldwijde kansen voor Vermonters.

De Northern Neighbours -prijs is bedoeld om de wereldwijde kansen van SITuit te breiden voor inwoners van de staat die grenzen aan de historische campus van SITin Vermont. Deze onderscheiding van $ 5.000 is voor aanvragers die in New England buiten Vermont wonen, waaronder Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire en Rhode Island, evenals de staat New York, en is gericht op het ondersteunen van mondiaal ingestelde burgers in deze staten.

Extra informatie

Collegegeldkortingen zijn niet van toepassing op SIT's Doctorate in Global Education (EdD).

Het in aanmerking komen voor een van de grotere collegegeldkortingen kan de toegang tot aanvullende op verdiensten gebaseerde beurzen beperken. Neem voor aanvullende vragen over financiële hulp contact op met [email protected].

Statistieken van alumni

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan SIT Graduate Institute

Bij School for International Training zijn we meer dan een universiteit: we zijn een dynamische kracht voor verandering in een snel evoluerend mondiaal landschap. Als de enige door de VS geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs die is aangesloten bij een internationale NGO, is onze missie duidelijk: jou in staat stellen een mondiaal perspectief in je carrière te brengen en een betekenisvolle impact in onze wereld te creëren.

De rijke geschiedenis van SIT gaat meer dan 60 jaar terug en begon in het pittoreske zuiden van Vermont als een van de belangrijkste trainingscentra voor vrijwilligers van het Peace Corps. Tegenwoordig strekt onze wereldwijde campus zich uit tot bijna 30 leercentra in 29 landen, waar we ervaringsgerichte bachelorprogramma's en masteropleidingen in het buitenland aanbieden. Deze leercentra bieden unieke mogelijkheden voor persoonlijk leren, culturele onderdompeling en persoonlijke interactie met docenten, collega's en gemeenschapspartners wier perspectieven niet-westers en dekoloniaal zijn. Je gaat relaties aan en bouwt netwerken op die je perspectieven verbreden en een onschatbaar intercultureel begrip bevorderen.

Meer informatie: https://graduate. SIT .edu/about/global-university/

Locaties

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, IJsland

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Oeganda

        • Durban

         Durban, Zuid-Afrika

         • Geneva

          Geneva, Zwitserland

          • Amman

           Amman, Jordanië

           • New Delhi

            New Delhi, India

            • Milimani East

             Milimani East, Kenia

             • Kisumu

              Kisumu, Kenia

              • Santiago

               Santiago, Chili

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                • Lisbon

                 Lisbon, Portugal

                 Vragen