Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Invoering

Studenten uit 24 landen deelnemen aan 2016 Antai Global zomerprogramma

Tachtig internationale studenten toegetreden 2016 Antai Global zomerprogramma die met succes op Xuhui campus werd geopend op 4 juli. De studenten komen uit 24 verschillende landen en regio's, waaronder Turky, Zwitserland, Spanje, Australië, Italië, Marokko, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Zuid-Korea, Canada, Tsjechië, Slowakije, Verenigde Staten, Singapore, India, Maleisië en China. Velen kwamen van topuniversiteiten, zoals Oxford, University of Leeds, International University in Geneva, University of Economics in Praag, Universiteit van Sydney, de Universiteit van Melbourne, de Universiteit van New South Wales, KAIST uit Zuid-Korea en Zurich University of Applied Sciences. In de master track meer dan 50% van de deelnemers buitenlandse MBA studenten, met een gemiddelde leeftijd van 29.

Tijdens de openingsceremonie, Professor Wan Guohua, Associate Dean van Antai College of Economics and Management (ACEM), is verheugd over de komst van de studenten en geleverd warm opmerkingen. Daarna is de International Office samenwerking en uitwisseling van ACEM introduceerde de cursussen en nuttige informatie over het leven in Shanghai. Tijdens de netwerken sessie studenten stelden zich en gesocialiseerd met elkaar. Later in de middag, de groep begonnen met een tour naar bezienswaardigheden, waaronder Shanghai Lujiazui, SWFC en de Hong Kong Plaza, met een voorproefje van de lokale bedrijfscultuur en een spannende start voor de leuke en lonende ervaring beloofd voor de volgende weken.

Na het bestuderen van drie weken in het programma zullen de studenten drie studiepunten uitgegeven door Shanghai Jiao Tong University te ontvangen. Met 'Leren voor bedrijven en cultuur in China', de Antai Global Summer programma richt zich op de Chinese economie en management cursussen, bedrijfsbezoeken, Chinese taal en geschiedenis workshops, en de Chinese cultuur. Deze zomer zullen de studenten deelnemen aan workshops en bedrijfsbezoeken naar Shanghai Circuit, GE, BBDO, Coca-Cola, IBM en 3M. Afgezien van academische en Chinese taalcursussen, zal culturele activiteiten, zoals pottenbakken, thee, koken en kalligrafie hen ook helpen de charme van China te ervaren.

Antai Global Summer Program is de eerste Engels onderwezen zomerprogramma georganiseerd door ACEM voor internationale studenten. Het helpt het college om een ​​divers studenten aan te trekken, internationale zichtbaarheid te verhogen en het bevorderen van internationalisering.

1.Selectie

Gedurende de looptijd van het programma, worden de studenten gehuisvest in een drie-sterren hotel residence op Xuhui campus, die ligt op 15-minuten-loopafstand van Antai college. Twee studenten van hetzelfde geslacht zal een standaard kamer te delen. De kamer is uitgerust met TV, air-conditioning, gratis toegang tot internet, douchecabine, haardroger etc.

2.Campus

Xuhui campus is één van de vijf mooie campussen van Shanghai Jiao Tong University. Het is de plaats waar de universiteit werd opgericht in 1896 als Nan Yang Public School, getuigen van de historische ontwikkeling van de afgelopen 115 jaar.

Biedt diverse bouwstijlen van de gebouwen, is Xuhui campus vermeld als "Heritage Architecture" door de Shanghai Municipal People's regering. Deze symbolische gebouwen zijn onder andere de bibliotheek, het stadion, faculteit centrum, het museum van de universitaire geschiedenis, enz., Die alle zijn gebouwd om te vergemakkelijken en verrijken studie en het leven van studenten op de campus.

Gelegen op Huashan Road, Xuhui campus ligt op loopafstand van Xujiahui Central Business District, dat is een van de meest dynamische zakelijke gebieden in Shanghai. De diverse winkelcentra, dineren plaatsen, theaters en andere faciliteiten zijn allemaal binnen handbereik om studenten te voorzien van een handige leven.

3.Shanghai

Shanghai is het hart van de economische ontwikkeling van China en een belangrijke zakelijke centrum in de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd door een groot aantal van 's werelds top bedrijven en heeft veel geïnvesteerd in buitenlandse financiële instellingen aangetrokken, al omarmen van de levendige en strenge zakelijke omgeving van deze kosmopolitische stad.

Shanghai is ook een populaire toeristische bestemming bekend om zijn rijke collectie van architectonisch markante gebouwen en historische bezienswaardigheden, zoals de Bund. De uitgebreide en groeiende skyline van Lujiazui gebied in het district Pudong wordt beschreven als het paradepaardje van de bloeiende economie van de stad en het land. Andere bezienswaardigheden van de stad zijn onder de overvloedige culturele plaatsen en gebeurtenissen en de verschillende soorten van de lokale delicatessen.

Locaties

  • No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

Vragen