Keystone logo
SOAS University of London Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Finance and Management
SOAS University of London

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Finance and Management

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

Op de campus

* voltijdskosten per academiejaar: VK / EU £ 4,396; Overzeese £ 17,967. Deeltijdskosten per academiejaar: VK / EU £ 2,198; Overzeese £ 8.984

Invoering

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds


Afgestudeerde studenten in het PhD-programma van de School of Finance and Management studeren aan de Universiteit van Londen.

Om in aanmerking te komen voor het PhD-programma in financiën of management, moeten studenten al een goede Masters-graad in een relevante discipline hebben behaald en hoge cijfers hebben behaald. Ze moeten ook een eerste onderzoeksvoorstel indienen dat een aanleg voor academisch onderzoek aantoont.

Het full-time PhD-programma vereist normaal drie jaar studie in Londen.

Onderzoeksonderwerpen

Het PhD-programma van de School of Finance and Management biedt supervisie op een aantal gebieden binnen finance en management. We concentreren ons op onderwerpen op gebieden die actief worden onderzocht door faculteitsleden. Momenteel zijn de vijf belangrijkste gebieden corporate governance, financiën, wetgeving, overheidsbeleid en -beheer en regelgeving (in ontwikkelde en ontwikkelingslanden) en duurzame ontwikkeling en agribusiness.

  • Corporate governance: financiën, wetgeving en regelgeving (in ontwikkelde en ontwikkelingslanden)
  • Bedrijfsfinanciering: bepalende factoren voor de kapitaalstructuur van bedrijven
  • Financiële en economische groei
  • Financiële regelgeving, centraal bankieren en bankentoezicht
  • Openbaar beleid en management; openbaar financieel beheer
  • Management in China; Management in Japan; en management in het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Scheidsrechters en referenties

Als je de afgelopen drie jaar onderwijs hebt gevolgd, hebben we referenties nodig van je meest recente postacademische studieplaats. Normaal gesproken hebben we twee academische referenties nodig van senior of gevestigde faculteitsleden die in staat zijn om commentaar te leveren op uw onderzoekspotentieel.

Als je drie jaar of langer geen opleiding hebt gevolgd, hebben we normaal gesproken minimaal één academische referentie nodig. We kunnen ook referenties uit een vroeger tijdstip of van uw huidige werkplek overwegen, maar alleen als deze relevante aanbevelingen bieden voor de studie die u aanvraagt. Verwijzingen van familieleden of vrienden zijn niet acceptabel.

Structuur

Studenten van het PhD-programma studeren geavanceerde cursussen en doen onderzoek voor hun scriptie. Ze werken nauw samen met hun supervisor van de School of Finance and Management en ook met andere faculteitsleden en promovendi.

Jaar een

Het eerste jaar van het programma omvat onderzoekstraining seminars en geavanceerde cursussen. Tegelijkertijd werken de studenten samen met hun supervisor om een ​​gedetailleerd onderzoeksvoorstel te ontwikkelen, de eerste onderzoeksfasen uit te voeren en een aantal ontwerpsecties te schrijven om de belangrijkste argumenten van het proefschrift te schetsen.

Onderzoekstraining bij SOAS

SOAS is toegewijd aan het ondersteunen van onderzoekstudenten. Alle voltijdse eerstejaarsstudenten volgen één cursus onderzoeksmethoden en één andere cursus op masterniveau, die op de campus kan worden gevolgd, afstandsonderwijs kan worden gevolgd of, bij wijze van uitzondering en met toestemming, van elders in SOAS of andere scholen van de London University. Van de studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze de opdrachten voor deze cursussen voltooien, waarvan de cijfers door de begeleidingscommissie worden overwogen wanneer de voortgang naar de promotie wordt overwogen.

Extra cursussen kunnen worden gevolgd in het eerste jaar of later, zoals geadviseerd door de supervisor, inclusief korte cursussen aangeboden door de Doctoral School. U kunt kiezen uit een reeks overdraagbare opties voor onderzoeksvaardigheden: schrijven en presenteren van onderzoek, generieke methoden en technieken voor het verzamelen en analyseren van gegevens, taalondersteuning, onderzoeksintegriteit en academisch onderwijs. SOAS maakt ook deel uit van het Bloomsbury Postgraduate Skills Network, waarbij trainingsmogelijkheden worden gedeeld met UCL, het Institute of Education en LSE. SOAS studenten kunnen een aanvraag indienen voor onderzoeksfinanciering om conferenties en speciale cursussen bij te wonen.

Studenten moeten hun werk presenteren en het hele jaar door deelnemen aan het PhD Seminar-programma. Naast presentaties van studenten bevat het PhD-seminar ook "Key Contributions to Management and Finance", een forum waar afdelingspersoneel een grensartikel opneemt dat essentiële inzichten biedt in verschillende geavanceerde onderzoeksgebieden.

Van promovendi wordt ook verwacht dat ze afdelingsseminars bijwonen.

Na ongeveer acht maanden voltijdstudie wordt de voortgang van de studenten beoordeeld door een upgradecommissie en gaan succesvolle studenten door naar het tweede jaar.

Jaar twee

In het tweede jaar voeren voltijdstudenten gedetailleerd onderzoek uit, dat meestal het verzamelen en verwerken van gegevens omvat. Sommige onderzoeken voor dit doel kunnen indien nodig in het buitenland worden uitgevoerd. Gedurende het jaar schrijven studenten concepthoofdstukken van hun scriptie en bespreken deze met hun begeleider.

Het derde jaar

Voltijdstudenten voor het doctoraat zouden hun onderzoek voltooien en een definitieve versie of een bijna definitieve versie van het proefschrift schrijven.

Jaar vier

Werk in dit stadium omvat normaal gesproken het opnieuw opstellen van hoofdstukken van het proefschrift om de normen voor publicaties te bereiken. Het examen moet normaal in dit jaar worden afgerond. Onderzoek is door beoordeling van de scriptie en een mondeling examen (viva voce) betreffende de scriptie en het onderzoek waarop deze is gebaseerd.

Wijzen van studie

Invoeropties voor januari en april zijn bij uitzondering beschikbaar, onder voorbehoud van goedkeuring. De upgraderegelingen zijn vergelijkbaar omdat voltijdstudenten die op deze data binnenkomen na negen maanden in aanmerking komen voor een upgrade naar de PhD-status.

Studenten die een deeltijdstudie willen volgen, zijn welkom om toe te passen, maar moeten aantonen dat ze over de nodige middelen en middelen beschikken om hun studies voort te zetten gedurende het langere tijdskader dat deze modus vereist.

Er is ook een gedeeltelijk aanwezige optie waarbij studenten die werkzaam zijn op werkplekken die een ondersteunende omgeving bieden, de laatste twee jaar van het voltijdse programma door afstandsonderwijs kunnen volgen. -

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Onderzoeksopnames en -toepassingen

We verwelkomen aanvragen van gekwalificeerde studenten die in het bezit zijn van een goed masterniveau (of een equivalent in het buitenland) in een relevant onderwerp voor onderzoeksgraden bij SOAS . Aanvragen moeten online worden ingediend.

Het is belangrijk om ruim voor het begin van het academiejaar waarin je je wilt inschrijven een aanvraag in te dienen om ons de tijd te geven om je aanvraag te verwerken. Als u een beurs aanvraagt, kunnen eerdere deadlines van toepassing zijn.

Het SOAS PhD-programma is competitief en aanvragers moeten een track record hebben van hoge academische prestaties en een haalbaar voorstel dat zal bijdragen aan de onderzoeksbelangen van de afdeling. Let op: we raden puur speculatieve toepassingen af. Aanvragen voor interdisciplinair onderzoek zijn welkom, maar er kan slechts één aanvraag bij één afdeling worden ingediend.

Onvoorwaardelijke toelatingseisen voor de Engelse taal

Aanvragers die een Tier 4-visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een UKVI IELTS Academic-certificaat van een door UKVI goedgekeurd testcentrum overleggen.

Internationale aanvragers die een Tier-4-visum nodig hebben om in het VK te studeren

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in subscores. 7.0 algemeen of hoger, met minimaal 6,5 in subscores

EER- en EU-aanvragers

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in elke subscore. 7.0 algemeen of hoger, met ten minste 6,5 in subscores.
TOEFL IBT 105 algemeen of hoger, met een minimum van 25 sub-scores. 105 algemeen met een minimum van 22 in subscores.
OF
100 algemeen met een minimum van 25 schriftelijk en 22 in andere subscores.
Pearson Test of English (Academisch) 75 algemeen of hoger, met een minimum van 70 in subscores. 70 algemeen of hoger, met een minimum van 65 in subscores.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen