
Master in
Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in godsdiensten en filosofieën SOAS University of London

Invoering
Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds
De afdeling SOAS Religions and Philosophies biedt een levendige, stimulerende en interdisciplinaire onderzoeksomgeving. We bieden individueel onderzoekstoezicht in een breed scala van religieuze tradities en vergelijkende en interdisciplinaire onderwerpen. Supervisors zijn experts in hun vakgebied en grondig bekend met de religies, culturen, talen en geografische gebieden waarin ze gespecialiseerd zijn.
Naast individuele begeleiding biedt de Afdeling onderzoekstraining op verschillende niveaus: een verplichte workshop voor het schrijven van onderzoek die studenten van het eerste jaar voorbereidt op hun upgrade naar het doctoraatsniveau; een wekelijks seminar voor promovendi in jaar 2 en 3 om werk in uitvoering te bespreken en feedback te ontvangen voordat ze hun scriptie indienen; een afdelingsseminarie waarin zowel personeel als studenten papers presenteren over hun onderzoeksprojecten en deze in een interdisciplinaire setting bespreken. Studenten hebben ook de mogelijkheid om seminars, lezingen en conferenties bij te wonen die worden aangeboden door de verschillende gespecialiseerde centra met betrekking tot hun specifieke vakgebied. Deze centra organiseren regelmatig avondcollegeseries, workshops en conferenties met gastsprekers van andere universiteiten in Groot-Brittannië, Europa en wereldwijd.
Als u erover nadenkt om met ons te beginnen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met een potentiële supervisor in uw interessegebied, bij voorkeur met de eerste versie van uw projectvoorstel. Deze medewerker zal u dan adviseren over uw project en over eventuele vragen die u heeft voordat u uw aanvraag indient.
Structuur
Een SOAS PhD-graad moet binnen maximaal vier jaar worden afgerond. Een versie van de scriptie moet aan het eind van jaar 3 klaar zijn; tijdens jaar 4 is de student bezig met een vervolgstatus, ook wel een 'verlenging van het schrijven' genoemd; de afgeronde scriptie moet worden ingediend tot 15 september van jaar 4 van registratie.
Alle eerstejaars onderzoekstudenten zijn geregistreerd voor MPhil-status. De uitkomst van een mini-viva aan het einde van termijn 3, uitgevoerd door de drie leden van de begeleidingscommissie van de student, bepaalt of deze (a) worden opgewaardeerd naar de status van promovendus, (b) doorgaan als MPhil-kandidaten, (c) zijn of haar voorstel herzien, of (d) de registratie beëindigen.
In het eerste jaar ontwikkelen studenten hun specifieke onderzoeksprojecten en plannen in overleg met de drie leden van hun begeleidingscommissie. Individuele supervisies, de verplichte studiedag voor schrijven voor afdelingsonderzoek en generieke cursussen voor kernschrijven helpen studenten bij het voorbereiden van het materiaal voor de upgrade-inzending dat moet worden ingeleverd voor de deadline voor indiening in mei.
Jaarlijkse vereisten voor fulltime MPhil- en PhD-onderzoekstudenten
Jaar een
Tijdens het eerste jaar verfijnt de student het onderzoeksvoorstel en beslist hij samen met zijn / haar begeleidingscommissie of het onderzoeksproject moet worden gericht op het doel van een MPhil of een doctoraat. Studenten die willen promoveren, moeten het proces van upgrade van registratie van MPhil naar promovendi doorlopen. Zij moeten het Comité van toezicht uiterlijk op de deadline van mei (exacte datum door SOAS Registry) het volgende verstrekken:
- Jaar 1-3 / 4: notulen van toezichtvergaderingen moeten door de student worden vastgelegd in het Moodle-logboek.
- Term 1-2: Bewijs van verplichte aanwezigheid van MPhil / PhD Research Workshop (SRRESWRIT_N1 / 01).
- In Term 2: Pre-circulatie en korte mondelinge presentatie van een concepthoofdstuk van de upgrade-inzending (10.000 woorden) voor discussie in de MPhil / PhD Research Workshop
- Indiening van 20.000 woorden in mei via een e-mailbijlage via PDF bij de drie supervisors en de onderzoeksdocent upgraden:
- Inleiding (inclusief literatuuroverzicht, bronnen
- concept kernhoofdstuk.
- verklaring over onderzoeksethiek in het geval van veldwerk.
- De procedure van de upgrade viva bij SoR is als volgt:
- De drie supervisors schrijven individuele rapporten over de ingediende documenten en verspreiden deze onderling vóór de upgrade viva.
- De 'mini viva' van 1 uur wordt gehouden met de kandidaat en zijn / haar drie supervisors in mei / juni.
- De begeleidingscommissie komt tot een collectieve beoordeling en registreert en ondertekent het upgradeformulier dienovereenkomstig (en het ethische beoordelingsformulier als 'ja' is aangevinkt door de kandidaat in het upgradeformulier).
- De beslissing wordt onmiddellijk na de viva mondeling aan de kandidaat meegedeeld.
- De hoofdbegeleider geeft een schriftelijke samenvatting van de drie afzonderlijke rapporten met waardevolle feedback aan de kandidaat.
Jaar twee - Veldwerk of gegevensverzameling
Na een succesvolle upgrade naar MPhil / PhD-status kunnen studenten naar het buitenland gaan om veldwerk te doen of onderzoek te doen in lokale bibliotheken. Tijdens het tweede jaar werken studenten aan hun bronmateriaal, of dit nu bestaat uit teksten, interviews, enquêtes of visuele, enz., Bronnen.
- Regelmatige rapporten moeten worden ingediend bij de supervisor, via e-mail of persoonlijk. De andere leden van de onderzoekscommissie moeten ook op de hoogte worden gehouden.
- Normaal gesproken wordt een tweede kernhoofdstuk voltooid.
Jaar drie - Voltooiing van volledig ontwerp
Tijdens het derde jaar van hun doctoraat wordt van studenten verwacht dat zij een concept van hun proefschrift schrijven. Dit concept moet aan het einde van het jaar gereed zijn om in jaar 4 door te gaan naar de vervolgstatus.
- Vereiste presentatie op het PhD / MPhil Research Seminar.
- Voor de aanvraag voor een vervolgstatus moet een concept van het proefschrift worden ingediend aan het einde van jaar 3, samen met het formulier voor de voortzetting van de goedkeuring (uiterlijk op 31 augustus).
- Alle drie leden van de begeleidingscommissie lezen het concept en geven schriftelijke feedback. Alle commissieleden ondertekenen het verlengingsformulier (download doc | pdf) als de commissie ervan overtuigd is dat de concept-scriptie kan worden ontwikkeld tot een scriptie van een kwaliteit die het waard is om in het daaropvolgende academiejaar voor onderzoek te worden ingediend. De uiterste datum voor indiening is 15 september.
De student zal dan de mogelijkheid krijgen om zich in het vierde jaar te registreren voor verlenging van de inschrijvingsstatus (voortzetting) tegen gereduceerde tarieven gedurende 4 jaar, ervan uitgaande dat er 4 jaar nodig zijn om de scriptie te voltooien.
Onderwijservaring is mogelijk beschikbaar in jaar twee of drie, afhankelijk van de behoeften van de afdeling.
Jaar vier - Afronding en inzending van proefschrift
De scriptie moet uiterlijk op 15 september voltooid en ingediend zijn tegen het einde van jaar 4.
Bij de viva (scriptie-examen) willen de examinatoren bevestigen:
- dat zij zich ervan hebben overtuigd dat het proefschrift echt het werk van de kandidaat is;
- dat het proefschrift een duidelijke bijdrage levert aan de kennis van het onderwerp en bewijs levert van originaliteit door:
- de ontdekking van nieuwe feiten; en / of
- het uitoefenen van onafhankelijke kritische macht
- dat het proefschrift bevredigend is wat betreft literaire presentatie;
- dat het proefschrift van een standaard is om publicatie geheel of gedeeltelijk of in een herziene vorm te verdienen.
Belangrijke mededeling
De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.
Onderzoeksopnames en -toepassingen
We verwelkomen aanvragen van gekwalificeerde studenten die in het bezit zijn van een goed masterniveau (of een equivalent in het buitenland) in een relevant onderwerp voor onderzoeksgraden bij SOAS . Aanvragen moeten online worden ingediend.
Het is belangrijk om ruim voor het begin van het academiejaar waarin je je wilt inschrijven een aanvraag in te dienen om ons de tijd te geven om je aanvraag te verwerken. Als u een beurs aanvraagt, kunnen eerdere deadlines van toepassing zijn.
Het SOAS PhD-programma is competitief en aanvragers moeten een track record hebben van hoge academische prestaties en een haalbaar voorstel dat zal bijdragen aan de onderzoeksbelangen van de afdeling. Let op: we raden puur speculatieve toepassingen af. Aanvragen voor interdisciplinair onderzoek zijn welkom, maar er kan slechts één aanvraag bij één afdeling worden ingediend.
Onvoorwaardelijke toelatingseisen voor de Engelse taal
Aanvragers die een Tier 4-visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een UKVI IELTS Academic-certificaat van een door UKVI goedgekeurd testcentrum overleggen.
Internationale aanvragers die een Tier-4-visum nodig hebben om in het VK te studeren
Test | Onvoorwaardelijke toegang | Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie |
IELTS (Academisch) | 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in subscores. | 7.0 algemeen of hoger, met minimaal 6,5 in subscores |
EER- en EU-aanvragers
Test | Onvoorwaardelijke toegang | Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie |
IELTS (Academisch) | 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in elke subscore. | 7.0 algemeen of hoger, met ten minste 6,5 in subscores. |
TOEFL IBT | 105 algemeen of hoger, met een minimum van 25 sub-scores. | 105 algemeen met een minimum van 22 in subscores. OF 100 algemeen met een minimum van 25 schriftelijk en 22 in andere subscores. |
Pearson Test of English (Academisch) | 75 algemeen of hoger, met een minimum van 70 in subscores. | 70 algemeen of hoger, met een minimum van 65 in subscores. |
Galerij
toelatingen
leerplan
Structuur
Een SOAS PhD-graad moet binnen maximaal vier jaar zijn behaald. Aan het eind van jaar 3 moet een concept van de scriptie gereed zijn; gedurende jaar 4 is de student op vervolgstatus, ook wel 'verlenging van het opschrijven' genoemd; de voltooide scriptie moet worden ingediend tot 15 september van jaar 4 van inschrijving.
Alle eerstejaars onderzoeksstudenten zijn geregistreerd voor de MPhil-status. De uitkomst van een mini-viva aan het einde van semester 3, uitgevoerd door de drie leden van de begeleidingscommissie van de student, bepaalt of ze (a) worden opgewaardeerd naar de status van promovendus, (b) doorgaan als MPhil-kandidaat, (c) moeten zijn of haar voorstel herzien, of (d) de inschrijving beëindigen.
In het eerste jaar ontwikkelen studenten hun specifieke onderzoeksprojecten en plannen in overleg met de drie leden van hun begeleidingscommissie. Individuele supervisies, de verplichte departementale onderzoeksschrijfworkshop en generieke kernschrijfcursussen helpen studenten bij het voorbereiden van hun upgrade-inzendingsmateriaal dat moet worden ingediend vóór de indieningsdeadline in mei.
Jaarlijkse vereisten voor voltijdse MPhil- en PhD-onderzoeksstudenten
Jaar een
Tijdens het eerste jaar verfijnt de student het onderzoeksvoorstel en beslist hij in overleg met zijn/haar begeleidingscommissie of het onderzoeksproject moet worden gericht op het doel van een MPhil- of een PhD-graad. Studenten die aan het doctoraat willen werken, moeten het proces van het upgraden van de registratie van MPhil naar een doctoraatskandidatuur doorstaan. Ze moeten het volgende aan het Comité van toezicht verstrekken vóór de deadline van mei (exacte datum te vinden door SOAS Registry):
- Jaar 1-3/4: Notulen van toezichtvergaderingen moeten door de student worden opgenomen in het Moodle-logboek.
- Term 1-2: Bewijs van verplichte aanwezigheid van MPhil/PhD Research Workshop (SRRESWRIT_N1/01).
- In termijn 2: pre-circulatie en korte mondelinge presentatie van een concepthoofdstuk van de opwaarderingsinzending (10.000 woorden) voor discussie in de MPhil/PhD Research Workshop
- Opwaarderen inzending van 20.000 woorden in mei aan de drie begeleiders en de onderzoeksbegeleider via pdf in een e-mailbijlage:
- Inleiding (inclusief Literatuuroverzicht, Bronnen & Methodologie, Hoofdstukoverzicht, Onderzoeksplan & Tijdschema, Concept Bibliografie).
- concept kernhoofdstuk.
- verklaring over onderzoeksethiek bij veldwerk.
- De procedure van de upgrade viva bij SoR is als volgt:
- De drie begeleiders schrijven individuele rapporten over de ingediende documenten en circuleren deze onderling vóór de upgrade viva.
- In mei/juni wordt samen met de kandidaat en zijn/haar drie begeleiders de 1 uur durende 'mini viva' gehouden.
- De begeleidingscommissie komt tot een gezamenlijk oordeel en registreert en ondertekent het opwaardeerformulier dienovereenkomstig (en het ethische toetsingsformulier indien 'ja' door de kandidaat is aangevinkt in het opwaardeerformulier).
- De beslissing wordt direct na de viva mondeling aan de kandidaat medegedeeld.
- De hoofdpromotor geeft een schriftelijke samenvatting van de drie afzonderlijke rapporten, met daarin waardevolle feedback, aan de kandidaat.
Jaar twee - Veldwerk of gegevensverzameling
Na een succesvolle upgrade naar de MPhil/PhD-status kunnen studenten naar het buitenland gaan om veldwerk te doen of onderzoek te doen in lokale bibliotheken. Tijdens het tweede jaar werken de studenten aan hun bronnenmateriaal, of het nu gaat om teksten, interviews, enquêtes of visuele bronnen, enz.
- Regelmatige rapportages moeten worden ingediend bij de supervisor, via e-mail of persoonlijk. Ook de andere leden van de onderzoekscommissie moeten op de hoogte worden gehouden.
- Een tweede kernhoofdstuk wordt normaal gesproken afgerond.
Jaar drie - Voltooiing van het volledige ontwerp
Tijdens het derde jaar van hun doctoraat wordt van studenten verwacht dat ze een concept van hun proefschrift schrijven. Dit concept moet aan het eind van het jaar klaar zijn om in jaar 4 over te gaan naar de vervolgstatus.
- Vereiste presentatie op het PhD/MPhil Research Seminar.
- Aanvraag voor de voortzettingsstatus vereist het indienen van een concept van de scriptie aan het einde van jaar 3 samen met het goedkeuringsformulier voor voortzetting (uiterlijk 31 augustus).
- Alle drie de leden van de begeleidingscommissie lezen het concept en geven schriftelijke feedback. Alle commissieleden ondertekenen het Uitbreiding Schrijfformulier (download doc | pdf) als de commissie van oordeel is dat de conceptscriptie kan worden uitgewerkt tot een scriptie van een kwaliteit die in het daaropvolgende studiejaar ter toetsing kan worden voorgelegd. De uiterste inleverdatum is 15 september.
De student mag zich dan inschrijven voor de verlenging van de status van schrijven (voortzetting) in jaar 4 tegen gereduceerde kosten gedurende jaar 4, ervan uitgaande dat er 4 jaar nodig zijn om de scriptie af te ronden.
Onderwijservaring kan beschikbaar zijn in jaar twee of drie, afhankelijk van de behoeften van de afdeling.
Jaar vier - voltooiing en indiening van scriptie
De scriptie moet uiterlijk 15 september aan het eind van jaar 4 zijn afgerond en ingeleverd.
Op de viva (scriptie-examen) streven de examinatoren ernaar om te bevestigen:
- dat zij zich ervan hebben vergewist dat de scriptie werkelijk het werk van de kandidaat is;
- dat de scriptie een duidelijke bijdrage levert aan de kennis van het onderwerp en het bewijs levert van originaliteit door:
- de ontdekking van nieuwe feiten; en/of
- de uitoefening van onafhankelijke kritische macht
- dat het proefschrift voldoet aan de literaire presentatie;
- dat het proefschrift van een norm is om geheel of gedeeltelijk of in herziene vorm gepubliceerd te worden.
Belangrijke mededeling
De informatie op de programmapagina geeft de beoogde programmastructuur weer ten opzichte van de gegeven academische sessie.
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.