Keystone logo
SOAS University of London Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Politics and International Studies
SOAS University of London

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Politics and International Studies

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

Op de campus

* voltijdskosten per academiejaar: VK / EU £ 4,396; Overzeese £ 17,967. Deeltijdskosten per academiejaar: VK / EU £ 2,198; Overzeese £ 8.984

Invoering

Aanwezigheidsmodus: voltijds of deeltijds

De afdeling Politiek en Internationale Studies aanvaardt studenten voor onderzoekswerk dat leidt tot een doctoraat. Het primaire doel van het PhD-programma is om studenten te trainen in het ontwerpen, onderzoeken en schrijven van een succesvol proefschrift. Degenen die het doctoraat hebben afgerond, zijn vertrouwd met de conceptuele en methodologische aspecten van politiek onderzoek en zijn gekwalificeerd als experts op hun gebied.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het PhD-programma, moeten aanvragers beschikken over een goed gevorderd niveau in politiek dat qua niveau en inhoud equivalent is aan de MSc van het departement, hoewel aanvragen van personen met verwante graden in verwante disciplines ook in overweging worden genomen. Richtlijnen voor onderzoeksvoorstellen zijn hier te vinden.

Toelating vindt op voortschrijdende basis plaats. De sollicitatiecyclus opent in november en sluit op 30 juni voor deelname in oktober. Aanvragers die ook in aanmerking wensen te komen voor een SOAS beurs of een ESRC-studentschap, moeten verwijzen naar de Scholarship-informatie voor de deadlines.

De primaire bouwsteen van het PhD-programma is de relatie tussen student en begeleider. Studenten worden toegelaten op basis van de uitdrukkelijke bereidheid van ten minste één personeelslid om als hoofdbegeleider van het project van de student te fungeren. Zo neemt de supervisor, vanaf de opname van de student in het programma, de primaire verantwoordelijkheid op zich voor het monitoren en ondersteunen van de voortgang van de student in de richting van de voltooiing van de graad. Elke onderzoekstudent heeft ook een associate supervisor, een andere medewerker met een grote interesse in de regio van de student en / of het subveld van de discipline. De onderzoekstherapeut van het departement houdt toezicht op het PhD-programma en is beschikbaar voor het bespreken van algemene problemen.

Verder zijn onderzoekstudenten ingebed in een gestructureerd trainingsprogramma tijdens hun eerste jaar, en volgen ze cursussen die te maken hebben met onderzoeksontwerp, theorie en methoden. Daarnaast kunnen ze een MSc-opleiding volgen die relevant is voor hun onderzoek. Onderzoeksstudenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan de afdelingsseminars, waar uitgenodigde wetenschappers van andere instellingen presentaties geven en toegang hebben tot vele andere seminars en lezingen die in SOAS gehouden. De taaltrainingsfaciliteiten van de school zijn ook beschikbaar voor studenten om voor onderzoek relevante taalvaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren. Sinds 2012 hebben onderzoekstudenten exclusieve toegang tot de faciliteiten en diensten aangeboden door SOAS 'Doctoral School.

De meeste promovendi besteden wat tijd aan veldwerk in de onderzoeksgebieden. Het Departement en de School faciliteren dit werk via hun verschillende connecties met individuen en instellingen in de universiteiten en regeringen van Azië, Afrika en het Midden-Oosten met persoonlijke contacten en inleidingen, evenals (beperkte) financiering.

De afdeling heeft meestal op elk moment ongeveer 60 onderzoekstudenten (MPhil en PhD-niveau).

Structuur

Het PhD-programma bij SOAS volgt een driejarig model, met de mogelijkheid om door te gaan naar het vierde jaar. Het programma bestaat uit onderzoeksopleidingen en cursussen in het eerste jaar, waarna studenten een upgrade van MPhil naar PhD-status moeten doorstaan. Dit wordt gevolgd door primair onderzoek / veldwerk in het tweede jaar en het schrijven (up) van hun proefschrift in het daaropvolgende jaar. Studenten moeten proberen klaar te zijn om ingeleverd te worden aan het einde van het derde jaar en moeten uiterlijk aan het einde van het vierde jaar indienen.

Onderzoekstraining Jaar 1

Van studenten wordt verwacht dat ze binnen 12 maanden na hun registratie upgraden van MPhil naar de promovendus. Vooruitgang vereist een succesvolle afronding van het opleidingsprogramma van de afdeling, bestaande uit een cursus Inleiding tot onderzoek (termijn één en twee), onderzoeksprojectseminar (termijn twee) en de conferentie voor onderzoeksprojecten (termijn drie). Studenten hebben ook de mogelijkheid om een cursus kwantitatieve methoden te volgen. Het belangrijkste is dat studenten een opgewaardeerd papier produceren dat de basis vormt van een viva, die studenten moeten passeren om de status van promovendus te verkrijgen.

Veldwerk Procedure

Studenten die veldwerk doen, doen dat over het algemeen in hun tweede jaar. Een veldwerk van maximaal drie termen is meestal toegestaan ​​in een voltijds PhD-programma. Veldwerk van langer dan 12 maanden moet worden goedgekeurd door de Associate Dean for Research.

Opleiding na jaar 1

Tijdens het hele proces van onderzoeksontwerp, veldwerk en schrijven wordt van studenten verwacht dat ze regelmatig contact houden met hun begeleiders. Het schrijven van het proefschrift is het werk van de student alleen, ondersteund door regelmatige vergaderingen met de promotor (en) en deelname aan een schrijf-seminar voor gevorderde promovendi. De afdeling moedigt studenten ten zeerste aan om deel te nemen aan workshops die buiten SOAS aangeboden en om deel te nemen aan en aanwezig te zijn op conferenties georganiseerd door de belangrijkste onderzoeksverenigingen in het veld (beperkte financiering beschikbaar).

Lesgeven is een belangrijk onderdeel van de doctoraatsopleiding voor promovendi die een academische carrière overwegen. De afdeling wil gevorderde onderzoekstudenten de mogelijkheid bieden om als een Graduate Teaching Assistant (GTA) te werken aan een van de cursussen die op de afdeling worden aangeboden voor maximaal twee jaar. Taken omvatten seminaronderwijs, spreekuur houden en markeren. Onderzoeksstudenten die een GTA-functie vervullen, zullen naar verwachting een GTA-opleidingsmodule hebben voltooid die wordt aangeboden door de Academic Development Directorate (ADD), meestal aangeboden in september.

Belangrijke mededeling

De informatie op de programmapagina weerspiegelt de beoogde programmastructuur tegen de gegeven academische sessie.

Onderzoeksopnames en -toepassingen

We verwelkomen aanvragen van gekwalificeerde studenten die in het bezit zijn van een goed masterniveau (of een equivalent in het buitenland) in een relevant onderwerp voor onderzoeksgraden bij SOAS . Aanvragen moeten online worden ingediend.

Het is belangrijk om ruim voor het begin van het academiejaar waarin je je wilt inschrijven een aanvraag in te dienen om ons de tijd te geven om je aanvraag te verwerken. Als u een beurs aanvraagt, kunnen eerdere deadlines van toepassing zijn.

Het SOAS PhD-programma is competitief en aanvragers moeten een track record hebben van hoge academische prestaties en een haalbaar voorstel dat zal bijdragen aan de onderzoeksbelangen van de afdeling. Let op: we raden puur speculatieve toepassingen af. Aanvragen voor interdisciplinair onderzoek zijn welkom, maar er kan slechts één aanvraag bij één afdeling worden ingediend.

Onvoorwaardelijke toelatingseisen voor de Engelse taal

Aanvragers die een Tier 4-visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een UKVI IELTS Academic-certificaat van een door UKVI goedgekeurd testcentrum overleggen.

Internationale aanvragers die een Tier-4-visum nodig hebben om in het VK te studeren

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in subscores. 7.0 algemeen of hoger, met minimaal 6,5 in subscores

EER- en EU-aanvragers

Test Onvoorwaardelijke toegang Onvoorwaardelijke invoer met ondersteuning tijdens de sessie
IELTS (Academisch) 7.0 algemeen of hoger, met 7.0 in elke subscore. 7.0 algemeen of hoger, met ten minste 6,5 in subscores.
TOEFL IBT 105 algemeen of hoger, met een minimum van 25 sub-scores. 105 algemeen met een minimum van 22 in subscores.
OF
100 algemeen met een minimum van 25 schriftelijk en 22 in andere subscores.
Pearson Test of English (Academisch) 75 algemeen of hoger, met een minimum van 70 in subscores. 70 algemeen of hoger, met een minimum van 65 in subscores.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen