Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Invoering

SMU's Moody School of Graduate and Advanced Studies biedt met trots doctoraats- en masterdiploma's aan op een breed scala van gebieden in vier verschillende hogescholen en scholen: het Dedman College of Humanities and Sciences, de Lyle School of Engineering, de Meadows School of the Arts, en de Simmons School voor Onderwijs en Menselijke Ontwikkeling. Deze programma's helpen studenten hun passies na te jagen en leveren een belangrijke bijdrage aan zowel de academische wereld als het bedrijfsleven.

  • 32 doctoraten
  • 120+ Masters-graden
  • 47 Volledig gefinancierde Ph.D. kameraden

Overweeg je om aan SMU te gaan studeren? Welkom!

Southern Methodist University is een particuliere, onderzoeksgestuurde instelling die zich richt op het aanbieden van innovatieve, interdisciplinaire en impactvolle studies. Gevestigd in de internationale stad Dallas, TX, kunnen onze afgestudeerde studenten volgens het tijdschrift Fortune wonen en leren op een van de 10 beste zakelijke locaties in de VS.

De Moody School of Graduate and Advanced Studies biedt, in samenwerking met vijf van SMU's Colleges and Schools, 32 doctoraatstitels en meer dan 120 mastertitels naast verschillende professionele graden. Deze programma's helpen onze studenten hun passies na te streven en een belangrijke bijdrage te leveren op hun academische gebied en daarbuiten.

Diversiteit bij SMU

Southern Methodist University zet zich in voor het koesteren van een inclusieve, respectvolle en intellectueel uitdagende omgeving voor al onze afgestudeerde studenten.

Wij geloven dat een ondersteunende gemeenschap die individuele standpunten en achtergronden omarmt, leidt tot een strengere academische omgeving en een meer bevredigende ervaring voor iedereen.

Locaties

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Vragen