Keystone logo
Swiss School of Management, Rome Italy Doctor in de bedrijfskunde - DBA Online
Swiss School of Management, Rome Italy

Doctor in de bedrijfskunde - DBA Online

Rome, Italië

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 30.000 / per year

Blended, Afstand leren, Op de campus

Invoering

De Doctor of Business Administration - DBA Online biedt senior executives een professionele doctoraat of een Business and Management-equivalent van een doctoraat in de rechten of doctor in de geneeskunde. Het is het hoogste niveau van professionele en academische kennis, gekoppeld aan het vermogen om die kennis toe te passen bij het genereren en evalueren van nieuwe oplossingen voor belangrijke problemen. De Swiss School of Management is een internationaal geaccrediteerde Business School met als hoofdcampus in Rome, Italië.

Waarom kiezen voor een DBA?

DBA-studies zijn een van de meest uitdagende en best lonende niveaus in het hoger onderwijs. De Swiss School of Management (SSM) heeft uitstekende doctoraatsprogramma's ontwikkeld. Deze programma's hebben unieke kenmerken, die significante waarden toevoegen aan afgestudeerden die verder gaan dan de lonende Doctor's Degree.

Onze Doctor-kandidaten worden op individuele basis ondersteund door zowel SSM-hoogleraren als gasthoogleraren van een breed scala aan internationale universiteiten.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Accreditaties

Over de school

Vragen