Keystone logo
Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Invoering

Het IEC werd in 2011 opgericht door Dr. Mario Vaupel – een zakenman met meer dan 20 jaar ervaring.

Onze doelen

Professioneel en enthousiast streven de IEC-staf en haar geassocieerde partners de bevordering van twee uitdagende doelen na : 1. Ten eerste de creatieve rol van werknemers en leidinggevenden versterken via innovatieve en op overdracht gerichte ontwikkelingsprogramma's . 2. Ten tweede het bewustzijn en de competenties van werknemers en leidinggevenden bevorderen om economische, sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan. Om deze doelstellingen te bereiken, is het vereiste profiel van het IEC-personeel en zijn geassocieerde partners extreem hoog. Het personeel van het IEC is niet alleen gespecialiseerd in programmabeheer, maar ook ervaren in technische en methodologische competentiegebieden. Dit hoge profiel garandeert de uitvoering van de programma's op basis van up-to-date kennis , toekomstgerichte technologie en impactgerichte methodiek .

Leidraad

Met innovatieve en op overdracht gerichte studie- en certificaatprogramma's versterkt het Institute of Executive Capabilities (IEC) het vermogen van werknemers en leidinggevenden om met toenemende prestatie-eisen om te gaan op basis van toekomstgerichte competenties, mindsets en praktijken. Alle programma's die door de IEC worden aangeboden, worden geleid door het idee om de creatieve rol van werknemers en leidinggevenden en in het bijzonder hun economische, sociale en ecologische verantwoordelijkheid te versterken.

Stichting Steinbeis

De Steinbeis Foundation is een instelling die de overdracht van technologie en kennis tussen universiteiten en de industrie bevordert. De stichting is vernoemd naar Ferdinand von Steinbeis (1807-1893) - een economisch politicus uit Baden-Württemberg, die de basis legde voor het duale onderwijssysteem in middelgrote ondernemingen.

Het Steinbeis-netwerk

Het Steinbeis-netwerk omvat ongeveer 750 gespecialiseerde Steinbeis-transfercentra, adviescentra, onderzoekscentra, transferinstituten en naamloze vennootschappen in Duitsland en wereldwijd.

Locaties

  • Steinbeis-Hochschule Institute of Executive Capabilities (IEC) Ernst-Augustin-Str. 15 12489 Berlin, 12489, Berlin

Vragen