Keystone logo

STI ISW Business School Freiburg

A logo

Invoering

Practice - theorie - Competence

Sports Management, Cultuur Management Hospitality en Toerisme Management en International Management studeren aan STI ISW Business School Freiburg

De STI ISW Business School Freiburg biedt studies met een internationale focus. Hier kunt u studeren in professionele leeromgeving Cultural Management, Sports Management, Hospitality en Toerisme Management en International Management in Freiburg. De ISW Business School Freiburg is een Overdracht Institute van de officieel erkende Steinbeis Universiteit Berlijn.

Het curriculum van de universiteit Steinbeis Transfer Institutes ISW Business School Freiburg SHB omvat "Vrijetijdsmanagement" met een focus op:

  • International Cultural Management
  • International Sports Management
  • Hotel and Tourism Management

en Studiengäng in Business Administration:

  • Internationaal management en interculturele competenties (Part time)
  • Internationaal management en interculturele competenties (full-time)

International Cultural Management: klassieke en avant-garde op hetzelfde moment

om te studeren internationaal cultureel management betekent om de complexiteit van cultuur, economie en maatschappij te leren en om een ​​operatie te leiden in de zin cultuur gerichte waarden en doelen. Hier is het idee van culturele bemiddeling is altijd eerste. Als u Culture management studeren met ons, bereiden wij u optimaal voor je toekomstige beroep.

ISW 1998 was het eerste instituut in Europa met het aanbod "Internationaal Cultuurbeleid Management" als eerste. Gesteund door haar ervaring en haar wereldwijde netwerk van afgestudeerden ISW ​​is dan ook aan de top van de aanbieder van een dergelijke opleiding.

Opleidingen in Hotel en Toerisme: Nog steeds in de hoge vraag

Iedereen die geïnteresseerd is in een opleiding in Hotel & Tourism Management, zal worden gehouden op STI ISW Business School Freiburg perfecte omstandigheden. Behalve economische context toeristisch management studies worden onderwezen vakspecifieke gehalte in Freiburg in het Hotel, zoals Restaurant Beheer, Food & Beverage Management Tourism Marketing en Duurzaamheid. Toerisme programma's vereisen ook expertise op het gebied van interculturele communicatie en kennis van vreemde talen. Een deel van de seminars derhalve - zoals ook in alle andere prioritaire programma's op ISW - in het Engels, en ten minste één andere vreemde taal verplicht.

International Sports Management studie: Veel meer dan alleen sport

Het sport- en recreatie-industrie is een industrie met een uitstekende carrièreperspectieven en veilige groeiprognoses. Als een sport management afgestudeerde met Bachelor, heb je veel deuren openen, bijvoorbeeld in sportbonden, sport agentschappen, private en publieke sportverenigingen of de beurs en congrescentrum management. Het succes spreekt voor zich: Bijna alle afgestudeerden die International Sport Management studeren met ons, vinden veelbelovende banen over de hele wereld.

Of u nu kiest voor een Hotel & Tourism Management Studies, Sport Management of willen cultureel management te ondernemen als een studie of geïnteresseerd bent in onze Business Administration Studies: De unieke, innovatieve constructie als Project Competence studie maakt een optimale combinatie van theorie op het hoogste niveau met een constante studeren in parallel praktische toepassing in bedrijven en organisaties.

Locaties

  • Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Vragen