Keystone logo
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Invoering

Global Studenten

De Rome Campus van St. John's University werft een gevarieerde, internationale studenten. Studeren in het buitenland in Rome geeft studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de mondiale arena; leren over het internationale bedrijfsleven en politieke kwesties; deel te nemen aan stages bij VN-organisaties, non-gouvernementele organisaties (NGO's), en ambassades; gedijen in een comfortabele en ondersteunende academische omgeving; genieten van nieuwe ervaringen; en cultiveren levenslange vriendschappen met andere studenten van over de hele wereld.

Global Opportunities

Om studenten voor succes in de wereldwijde markt voor te bereiden, St. John's biedt een werkelijk internationale academische ervaring. Onze studenten worden ook aangemoedigd om te studeren op onze campussen in New York. Alle cursus aanbod op de New York campussen staan ​​open voor studenten in Rome studeren. Daarnaast Amerikaanse financiële steun en de beurs fondsen toe te passen in Rome net zoals ze doen op onze New York campussen.

Als Metropolitan University, St. John's is een integraal onderdeel van de New York City met gemakkelijke toegang tot het commerciële en culturele rijkdommen van Manhattan. Voor studenten op zoek naar een mondiaal perspectief, wonen en studeren in New York is een belangrijke educatieve voordeel.

Teamwork en Leiderschap

Succesvolle bedrijven en organisaties maken gebruik van teams van individuen om oplossingen voor problemen te zoeken. St. John's afgestudeerden te bereiken succes, omdat ze leren om te werken in een team-georiënteerde omgeving waar studenten van verschillende professionele achtergronden samen te werken met de faculteit te begrijpen en zakelijke problemen op te lossen.

Locaties

  • Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Vragen