Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Invoering

Momentum definieert SUNY Cortland

Je kunt het momentum niet missen dat overal op de SUNY Cortland campus is, of het nu is door onze actieve studenten die betrokken zijn bij onderzoeksprojecten, clubs en organisaties of de energie en geest van de menigte die onze Red Dragon-atletiekteams aanmoedigt. Je zult het geweldig vinden om met je faculteit samen te werken aan alles, van wetenschappelijke activiteiten tot activiteiten voor de gemeenschap. Onze toegewijde alumni nemen deel aan programma's die zijn ontworpen om hen in contact te brengen met huidige studenten en terug te keren naar de campus voor reünies, sportevenementen of om geëerd te worden door het College. Het momentum hangt in de lucht. Je kan het voelen!

Uniek SUNY Cortland

De inspiratie om een kampioen te zijn in elk aspect van het leven - dat is de waarde van de ervaringen en opleiding bij SUNY Cortland . Het is wat ons uniek maakt als college; het is wat bijdraagt aan ons succes in de klas, op het veld en in het brede scala aan carrières die onze studenten kiezen.

Onze missie

SUNY Cortland is een academische gemeenschap die zich toelegt op diverse leerervaringen. Studenten groeien als betrokken burgers met een sterk sociaal geweten dat wordt bevorderd door uitstekend onderwijs, wetenschap en service.

Onze visie

SUNY Cortland wordt een college van kansen, waar studenten afstuderen met de kennis, integriteit, vaardigheden en mededogen om uit te blinken als leiders, burgers, wetenschappers, leraren en voorvechters van uitmuntendheid. Toekomstige studenten en medewerkers zullen het College kiezen als reactie op de nationaal erkende academische programma's, innovatie en ervaringsleren, en het rijke intellectuele, sociale en atletische leven op de campus. SUNY Cortland wordt een centrum voor intellectuele, culturele en economische groei, gekenmerkt door succesvolle partnerschappen met organisaties, scholen, instanties en bedrijven in de hele regio, het land en de wereld.

Kwaliteit van het studentenleven

Je kunt veel vrienden maken en deelnemen aan activiteiten, waaronder clubs, organisaties en sporten, van intercollegiale atletiekteams tot intramurale activiteiten of recreatie. Ons actieve en bevredigende studentenleven ondersteunt en stimuleert het welzijn.

In de praktijk leren

In elke major zijn er mogelijkheden om klaskennis toe te passen tijdens het verkennen van loopbaankeuzes. Stages, coöperaties, opties voor vrijwilligers, stageplaatsen voor studenten, excursies, onderzoekssamenwerkingen in het buitenland bieden je meer ervaringen die professionele vaardigheden opbouwen.

kampioenen

Uitstekende academische programma's, bekroonde atletiek en leermogelijkheden met een hoge impact creëren kampioenen in de klas, in atletiekwedstrijden, in het dienen van de gemeenschap en bij het voorbereiden van je op een beroep en een dankbaar leven.

Athletic Excellence

Succes voor onze 25 Red Dragon intercollegiale atletiekteams komt naar voren in meerdere nationale teamkampioenschappen en bijna 100 individuele nationale titels - minstens één per jaar sinds 1986. Ons winnende momentum gaat door!

Lerarenopleiding

We bieden het grootste nationaal geaccrediteerde programma aan de oostkust, waar je profiteert van uitgebreide observatie door docenten en vroege veldervaringen. Ons lerarenopleidingsprogramma is trots op een slagingspercentage van 99 procent voor beoordelingstests, evenals opties voor certificering in bijna elk denkbaar vakgebied.

duurzaamheid

Van composteren tot zonnepanelen tot geothermische energie, SUNY Cortland zich in om het energieverbruik te verminderen. Ontdek waarom de CEO van New York Power Authority SUNY Cortland aan duurzaamheid en energie-efficiëntie "niets minder dan buitengewoon" noemde.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Vragen