Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Invoering

De Tbilisi State Medical University ( TSMU ) is het belangrijkste centrum voor hoger medisch onderwijs in Georgië, met een geschiedenis van bijna honderd jaar. Het is opmerkelijk om te benadrukken dat duizenden van onze universitair afgestudeerden hun professionele carrière voortzetten in vele vooraanstaande klinieken en instellingen in Georgië, Europa en de wereld.

Succesvolle undergraduate, postdoctorale, doorlopende professionele ontwikkelingsprogramma's, master-, doctoraal- en hoger beroepsonderwijsprogramma's maken TSMU aantrekkelijk voor toekomstige studenten in Georgië en verschillende landen over de hele wereld.

De Tbilisi State Medical University is een volwaardig lid van de Europese onderwijsruimte, wat betekent dat ze actief betrokken is bij het functioneren van dit onderwijssysteem, richtingen voor ontwikkeling en implementatie bepaalt, gratis en nauwe wetenschappelijke en academische relaties aangaat met de educatieve, wetenschappelijke en klinische centra overal. de wereld. Elke derde student aan onze universiteit is een internationale student.

De Tbilisi State Medical University hecht veel belang aan een leerlinggericht onderwijssysteem in vergelijking met een leraargericht systeem (niet tijdsafhankelijk en a priori gebaseerd op de veronderstelling dat professor / leraar weet wat hij moet onderwijzen). De studentgerichte benadering besteedt veel meer aandacht aan curriculumplanning en is gericht op de behoeften van studenten in termen van hun toekomstige sociale activiteiten en professionele carrière.

Locaties

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Vragen