Keystone logo
Texas A&M University College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences ARTS VAN DE FILOSOFIE (PHD)
Texas A&M University College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences

ARTS VAN DE FILOSOFIE (PHD)

College Station, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Doctor of Philosophy (PhD) -opleiding van Biomedical Sciences (BIMS) biedt studenten een uitgebreide educatieve ervaring die didactisch curriculair leren integreert met meeslepende onderzoekstraining. Onze studenten bouwen een fundamenteel geheel van kennis en vaardigheden op dat hen voorbereidt om uit te blinken in een breed scala aan biomedische onderzoekscarrières.

De CVMBS-faculteit van elk van de vijf academische afdelingen leidt BIMS-promovendi op binnen de structuur van vier curriculaire trainingstrajecten, die aansluiten bij de onderzoeksgebieden van de hogeschool. Binnen deze tracks is er de flexibiliteit om het curriculum af te stemmen op de onderzoeksfocus van elke student. Alle promovendi moeten met succes een reeks niet-cursusvereisten voltooien, waaraan wordt voldaan naarmate studenten door verschillende academische mijlpalen komen.

Naast het curriculum en de diplomavoorwaarden is een integraal onderdeel van de opleiding een intensieve onderzoekservaring onder begeleiding van de mentor van de student. De faculteit binnen CVMBS voert onderzoek uit dat een breed scala aan onderwerpen omvat, variërend van elementaire biomedische wetenschappen tot veterinaire klinische toepassingen, tot translationele studies die relevant zijn voor de gezondheid van mens en milieu. De diversiteit van de onderzoeksprogramma's maakt een breed scala aan afstudeerprojecten in meerdere disciplines mogelijk.

Aspirant-promovendi hebben de mogelijkheid om directe toelating aan te vragen (onder begeleiding van een specifiek faculteitslid) of tot het PhD Rotation Program.

Promovendi worden ondersteund door een fulltime stafadviseur in het CVMBS Office for Research & Graduate Studies. Deze adviseur helpt studenten in contact te komen met relevante bronnen bij Texas A&M en het volgen van de richtlijnen voor succesvolle voltooiing van universitaire en programmatische vereisten en mijlpalen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen