Keystone logo
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Invoering

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw biedt eersteklas kunst- en designonderwijs op drie niveaus: Bachelor, Master en Ph.D. Wij zijn een staatsuniversiteit en we leiden studenten op fulltime en parttime basis op in vier faculteiten: Faculteit Schilderkunst en Beeldhouwkunst, Faculteit Interieurarchitectuur en Design, Faculteit Keramiek en Glas en Faculteit Grafische en Mediakunst. Ons hoofdgebouw bevindt zich in het historische deel van Wroclaw en het nieuwe gebouw - het Centrum voor Toegepaste Kunst en Innovatie - is een ultramodern gebouw met ultramoderne studio's en faciliteiten.

114919_114879_5M6A3510.jpg

In de studiejaren 2019 en 2020 bieden we twee Engelstalige programma's aan: MFA in Visual Arts-opleiding & Doctoral School-onderzoeksprogramma.

Bovendien bieden we gratis Poolse tutorials voor talen aan al onze internationale studenten.

Neem voor aanvullende vragen met betrekking tot de werving contact op met een medewerker van het International Relations Office - Paulina Zaweracz.

Het project wordt medegefinancierd door de Europese Unie uit het Europees Sociaal Fonds in het kader van het Operationeel Programma Kenniseducatie Ontwikkeling Prioritaire As III Hoger Onderwijs voor Economie en Ontwikkeling, Actie 3.5 Uitgebreide programma's van hogeronderwijsscholen.

Locaties

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

Vragen