Keystone logo
The Rockefeller University

The Rockefeller University

The Rockefeller University

Invoering

Het Rockefeller Institute for Biomedical Research, opgericht in 1901, was een revolutionair concept van die tijd: een instituut dat zich toelegt op onderzoek naar de onderliggende oorzaken van ziekten.

Rockefeller, 's werelds toonaangevende biomedische onderzoeksuniversiteit, trekt topwetenschappers en afgestudeerde studenten van over de hele wereld om één missie na te streven: wetenschap bedrijven ten behoeve van de mensheid.

Onze flexibele organisatiestructuur is ontworpen om de voortgang te versnellen. Onbeperkt door bureaucratie, zijn onze wetenschappers vrij om te bewegen in welke richting hun onderzoek hen ook voert en klaar om op hun best te presteren.

Rockefeller heeft een sterke traditie van translationele wetenschap - bijna de helft van de laboratoria van de universiteit voert studies uit over menselijke onderwerpen. Dankzij de uitzonderlijke middelen van The Rockefeller University Hospital kunnen onze wetenschappers klinisch onderzoek uitvoeren dat nergens anders moeilijk zou zijn.

Locaties

  • New York

    York Avenue,1230, 10065, New York

    Vragen