Keystone logo
The Rockefeller University Het David Rockefeller Graduate Program in Bioscience
The Rockefeller University

Het David Rockefeller Graduate Program in Bioscience

New York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ons wereldberoemde afstudeerprogramma biedt een selecte groep zeer gemotiveerde studenten de mogelijkheid voor onderzoek en afstudeeronderwijs in de biomedische wetenschappen, scheikunde en biofysica.

Rockefeller University zet zich in voor het werven en ondersteunen van een diverse gemeenschap van afgestudeerden. Het moedigt aanvragen aan van personen uit ondervertegenwoordigde raciale en etnische groepen, personen met een handicap en personen met een kansarme achtergrond.

Het afstudeerprogramma is flexibel en geïndividualiseerd volgens de specifieke behoeften en academische interesses van elke student, en biedt rigoureuze training en nauwe begeleiding per faculteit.

Doe wetenschap om wetenschap te leren. Het is de basis van ons onderwijsprogramma en de sleutel tot het succes van onze studenten. De structuur van Rockefeller is ontworpen om interactie tussen onderzoekers uit verschillende disciplines te stimuleren. Zonder afdelingen en een unieke, samenwerkende cultuur, staan onze laboratoria centraal in het PhD-trainingsprogramma.

In overleg met de decaan van graduate studies kiezen studenten voor een flexibele combinatie van cursussen, die een ongeëvenaarde vrijheid bieden om hun eigen academische ervaring en studiecursus te structureren.

Hoewel cursussen zijn gegroepeerd in belangrijke studiegebieden, kunnen studenten aan de diplomavoorwaarden voldoen door deel te nemen aan verschillende cursussen. Als Rockefeller geen cursus aanbiedt om aan een specifieke onderwijsbehoefte te voldoen, kunnen studenten in veel gevallen cursussen volgen die buiten de universiteit worden aangeboden.

De opleiding en training van Rockefeller opent de deur naar een breed scala aan carrières voor biomedische wetenschappers. Naast academisch onderzoek hebben Rockefeller-studenten en postdocs ook interesses in onderzoeks- en niet-onderzoekscarrières in de biotechnologie en de farmaceutische industrie, wetenschappelijk onderwijs en onderwijs, technologieoverdracht en intellectueel eigendom, managementadvies, wetenschappelijk schrijven en publiceren, en wetenschapsbeleid en diplomatie .

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen