Keystone logo
Ubiquity University

Ubiquity University

Ubiquity University

Invoering

Een geheel nieuw soort onderwijs: de alomtegenwoordige benadering

Het was TS Eliot die vroeg:

 • Waar is de informatie in de data?
 • Waar is de kennis in de informatie?
 • Waar is de wijsheid in de kennis?

Als u nadenkt over uw eerdere ervaringen op de meeste conventionele scholen, bent u waarschijnlijk opgeleid om informatie te onthouden en uzelf analytisch uit te drukken in toetsen en scripties. Vanuit ons oogpunt is dit belangrijk, maar niet voldoende voor echt leren. De conventionele en vrijwel exclusieve nadruk op intellectuele strengheid is slechts één uiteinde van het continuüm dat een echte opvoeding vormt.

wijsheid

Wij geloven dat echt leren ook een innerlijke dimensie nodig heeft. Het vereist evenveel nadruk op lichaam, hart en ziel als op de geest. Het is wanneer deze gebieden naadloos worden gecombineerd dat onderwijs zich manifesteert als leren. Dit is wanneer onderwijs alt = "wijsheid wordt.

Bij Ubiquity geloven we dat het nastreven van alt="wijsheid is om in de vragen te leven en dus altijd open te staan voor persoonlijke transformatie. Deze socratische notie van 'nagestreefde waarheid' is de hoeksteen en het fundament van alles waar we voor staan, en ligt aan het hart van al onze programma's, cursussen en evenementen. Voor onze studenten is alt="wijsheid meer een manier van leven dan een dorre intellectuele onderneming. Dit streven naar alt="wijsheid leidt tot een steeds diepere metamorfose van psyche, hart, geest, lichaam en ziel.

Voor al onze studenten is ons doel om persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling te katalyseren. Onze volledige spectrumbenadering bezielt de multi-zintuiglijke student door het beste van online onderwijs te combineren, vermengd met de nieuwste sociale netwerktechnologie en doordrenkt met persoonlijke intellectuele, creatieve en rituele ontmoetingen. Deze Pathways van deelname zijn zowel volledig meeslepend als multidimensionaal.

Dit transformationele leren over het volledige spectrum bouwt veerkrachtige gemeenschappen op en cultiveert capaciteiten voor samenwerking en samenhang.

Past Ubiquity University bij u?

Hoe je je persoonlijk ontwikkelt, welke geschenken je in de wereld brengt en hoe effectief je deze geschenken naar je gemeenschap brengt, zijn allemaal cruciaal voor hoe onze collectieve toekomst zich zal ontvouwen. Als je weet dat je hier bent om een nieuwe wereld voort te brengen, als je je aangetrokken voelt tot het cultiveren van je gaven binnen een ruimdenkende, diverse leergemeenschap, als je gemotiveerd bent door een vraaggericht leven en een verkenning van mysterie, dan is Ubiquity misschien de juiste match voor jou.

Wij zijn een diverse en wereldwijde gemeenschap van leerlingen. Velen van ons zijn creatieve ondernemers, jeugdige zoekers en volwassen professionals die zichzelf in een grotere context van leven en leren willen plaatsen. Onze programma's helpen onze leerlingen om voorbij de grenzen van conventioneel begrip en gedrag te gaan en naar een authentieker leven te leiden. Onze lessen Pathways bieden een unieke kans om je spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling te verdiepen in het kader van academische studie. Bij Ubiquity kun je je bezighouden met zowel spirituele als persoonlijke transformatie en tegelijkertijd een graduaat behalen.

PhD wijsheid studies

Ubiquity is misschien iets voor jou als:

 • Je hebt of hebt een succesvolle carrière gehad, maar voelt dat je leven geen echte betekenis heeft
 • Je bent al op een spiritueel pad, maar zoekt begeleiding en meer rigoureus en diepgaand leren
 • U zoekt een academisch geïntegreerde benadering van persoonlijke en professionele transformatie
 • Je geeft om het grote geheel en wilt mogelijkheden voor verandering op een dieper niveau verkennen.
 • Je zet je in voor een leven lang leren in dialoog met medezoekers - als een proces, niet als een eindpunt.
 • Je hebt geschenken om te delen die de wereld gemakkelijker zal accepteren als je gediplomeerd bent.
 • Je wilt de innerlijke en uiterlijke aspecten van je wezen integreren.

Ubiquity University biedt u de mogelijkheid om:

 • Ontgrendel je volledige potentieel
 • Leid een authentieker, zinvoller leven
 • Jezelf opnieuw uitvinden
 • Claim je kracht
 • Ontdek je eigenwaarde
 • Maak deel uit van een verzorgende, ondersteunende gemeenschap
 • Verander de wereld ten goede

wijsheid school

Locaties

 • USA Online

  The Wisdom School 10400 W. Overland Rd #302 Boise, Idaho

Vragen